به گزارش نخست نیوز : ، در حالی که ایده اصلی جمهوری اسلامی رفراندم از همه فلسطینیها در سراسر جهان نه ژریم صهیونیستی میباشد ، روز گذشته پیشنهادی درباره تشکیل دو دولت مستقل از سوی یکی از عالمان سرشناس مطرح شد، بدون توجه به این که به خصوص پس از عملیات طوفانالاقصی مقامات ایرانی همواره تاکید داشتهاند که مقاومت این توان را دارد که تا مدت زمانی طولانی به مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی ادامه دهد؛ چراکه ایران آن چه در غزه میگذر را یک جنایت جنگی میداند.
او گفته است «سابقه دست کم هفتاد سال درگیری و جنگ نشان داده که نه مسلمانان و نه اسرائیلیها قادر به حذف هم نیستند و در این شرایط راه حل منصفانه، وجود دو دولت مستقل در این منطقه و تشکیل حکومت فلسطینی با مرکزیت بیتالمقدس است.» در صورتی که حتی برخی مقامات بینالمللی و غربی در تماس و گفتوگو با دیپلماتهای ایرانی، سیاستهای افراطی نتانیاهو و اقدامات تحریکآمیز او را عامل شکلگیری عملیات طوفانالاقصی عنوان کردهاند و معتقدند برخلاف تصور، طوفانالاقصی نشان داد که فلسطین همچنان زنده است.
صهیونیستها و حامیان آنها میخواهند پیروزی بهدست آمده مردم فلسطین در تحولات اخیر را به گذشته برگردانند و یا آن را به زمینهای برای از بین بردن مقاومت بدل کنند و این رویکرد با هدایت و مدیریت آمریکا و کشورهای غربی دنبال میشود.
مطرح کنندگان «تشکیل دو دولت مستقل» در کارزار طوفانالاقصی باید بدانند که وضعیت جاری در فلسطین اشغالی نتیجه انکار طولانیمدت حق مشروع مردم فلسطین برای تعیین سرنوشت، تجاوزات مداوم اسرائیل به مردم فلسطین و سرزمین آنها، تداوم هتک حرمت به اماکن مقدس مسلمانان از جمله مسجد الاقصی و ادامه تروریسم توسط رژیم اسرائیل است.
پیش از این محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان فلسطین پیشنهاد به رسمیت شناختن راهکار تشکیل دو کشور فلسطین و اسراییل را مطرح کرده بود، در همان زمان ناصیف، عضو فرماندهی سیاسی جنبش حماس در واکنش به این اظهارات تاکید کرد که هیچ گونه تعبیری از این اظهارات جز عقبنشینی از مواضع اعلام شده نمیتوان داشت. مطرح کردن این شرطها موجب از بین رفتن فضاهای امیدوارکنندهای است که به وجود آمده است.
او تاکید کرده بود که جنبش حماس با هر آنچه که مغایر با منافع و اصول ملی فلسطین باشد و یا به چشم پوشی از حقوق تاریخی مردم فلسطین منجر شود، مخالف است. حماس با هر گونه راهکاری که حقوق ملت فلسطین را ضایع کند مخالف است.
بنابر این به نظر میرسد طرح موضوعاتی مانند تشکیل دو دولت اختلافات جدیدی در خصوص برنامه دولت متحد ملی فلسطین بین گروههای فلسطینی بوجود آورد.
بر همین اساس جمهوری اسلامی ایران ضمن به رسمیت شناختن حق ذاتی دفاع از خود برای همه فلسطینیها بر اساس قوانین بینالمللی، بر این باور استوار است که مسئله فلسطین تنها با پایان دادن به اشغالگری حل میشود؛ جمهوری اسلامی ایران همچنین حقوق مسلم تعیین سرنوشت توسط مردم فلسطین و از طریق برگزاری رفراندوم ملی با مشارکت همه مردم فلسطین که مستلزم احیای کامل و حفظ این حقوق است و منجر به استقرار حاکمیت فلسطین بر کل فلسطین میشود، را به رسمیت میشناسد.
بنابراین باید استانداردهای دوگانه در برابر فلسطین را کنار گذاشت و بدون تردید قربانیان واقعی را به جای قربانیان تجاوز در اولویت قرار داد؛ چراکه صحنه امروز فلسطین و غزه مظلوم یک امتحان تاریخی برای تمامی جهانیان بویژه صاحبان تریبون است.
منبع ایسنا
دیدگاهتان را بنویسید