×
×
جدیدترین‌‌ها

تحقیقات و پژوهش ها میلیونی اما حمایت معنوی و بازتاب در حد صفر است

  • کد نوشته: 72370
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۲
  • نشست خبری طرح ها و پژوهش های پایان یافته دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالن جلسات ساختمان قریشی با حضور معاونت پژوهشی و فناوری ، مجریان طرح ها و اصحاب رسانه برگزار شد.

    تحقیقات و پژوهش ها میلیونی اما حمایت معنوی و بازتاب در حد صفر است

    نخست نیوز : مجید خروشی- درابتدای این نشست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با بیان این که پژوهش های علمی و دانشگاهی مظلوم واقع شده اندگفت: نگرانی ها برای پژوهش های علمی در کشور وجود دارد و به احتمال قوی در سال های آینده جایگاه پژوهش را در جامعه بین الملل از دست خواهیم داد . در گذشته در جایگاه نخست قرار داشتیم اما در سال جاری ترکیه از ما پیشه گرفته و در جایگاه نخست قرار گرفت.
    مجید غیور مبرهن در خصوص اعتبارات پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی گفت: خوشبختانه از نظر مالی مشکلی وجود ندارد اما در بحث انتقال دانش و داشته های علمی و پژوهشی و همچنین حمایت های معنوی با مشکل روبرو هستیم .و بازتاب این تحقیقات در جامعه در حد صفر است.
    وی با اشاره به این که آموزش و پژوهش در دانشگاه میلیونی هزینه می شود اما نتیجه و بازتاب آن در سطح جامعه در حد صفر است یادآور شد: حداقل و حداکقر اعتبارات پژوهشی از 50 تا 500 مبلیون تومان در دانشگاه می باشد
    وی تصریح کرد: برخی پژوهش های علمی در حوزه مواد غذایی و صنعتی انجام میشود ونتایج آن میلیارد ها تومان سوآوری دارد.
    غیور مبرهن خواستار همکاری ارباب جراید،مسوولان و مردم در جهت توزیع اطلاع رسانی تحقیقات علمی و پژوهشی دانشگاه شد و گفت: تحقیقات زمان بر هستند و باید بستر عملیاتی شدن آن در جامعه مهیا شود
    در ادامه این نشست خلیل آبنوس مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیش از 2هزار طرح تحقیقاتی در دانشگاه مطرح میشود که یک هزار طرح به نتیجه نهایی می رسد.
    وی در خصوص جایگاه پژوهش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کشور گفت: طی آخرین رتبه بندی در خصوص طرح های اثر گذار در جایگاه سوم کشور و از نظر پژوهش در رتبه چهارم کشور قرار داریم
    در این نشست حسن بسکابادی درخصوص تاثیر ویتامین«د»بر مادران باردار گزارشی را مطرح و گفت:مادرانی که با کمبود ویتامین «د» مواجه هستند در تولد نوزادان نارس و تاخیر در زایمان نسبت به سایر مادرانی که این ویتامین را در بدن به نسبت مناسب دارند مستعد ترمی باشند.
    وی با اشاره به این که شیر مادر تا ثیر بسیار زیادی در سلامت نوزاد دارد اضافه کرذد: متاسفانه 36 تا 40 درصد مادران برای تغذیه نوزاد از شیر خشک استفاده می کنند.
    بسکابادی با اشاره به این که مصرف ویتامین «د» باید در جامعه نهادینه شود گفت: مصرف روزانه 400 تا یک هزار واحد ویتامین «د» برای دوران بارداری مادران توصیه می شود
    حسن رخشنده با ارائه طرح تاثیر گیاهان خرفه،گوجه فرنگی و ریحان بر خواب آلودگی گفت: مصرف آب انارتازه درمان موثری برای کبد چرب است و معتقدم نتایج تخقیقات علمی باید در سطح جامعه تسری پیدا کند تا مردم به اثر گذاری مواد غذایی برای پییش گیری از ابتلا به بیماری ها آگاهی پیدا کنند.
    گلنار احمدی نژاد دیگر پژوهشگر دانشگاه علوم پزشگی مشهد در خصوص تاثیر مشاوره پیرامون خود مراقبت بر کیفیت زندگی و رفتارهای خود مراقبت در زنان باردار مبتلا به فشار خون بالا مطالبی را بیان و گفت: این پژوهش برحسب جامعه آماری استان تهیه و تنظیم شده است و قطعا تعمیم آن به سایر استان ها باید با ملاحضاتی انجام شود.
    حسین باقری استاد یار دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص افزودن کمیلکس «کازئین فسفو بیتید-آمور فوس کلسیم فسفات فلوراید به یک خمیر دندان ایرانی بر میزان رمبنر الیزاسیون ضایعات مینایی و شیوه های پیش گیری از پوسیدگی دندان گزارشی را مطرح و گفت: توصیه می کنم زنان پیش از بارداری چکاپ کامل دهان و دندان را انجام دهند .
    وی اضافه کرد: مصرف خمیر دندان فلوراید با درصد پایین برای ضایعات مینایی و پیش گیری از پوسیدگی دندان موثر است .
    باقری با اشاره به این که 90 درصد کودکان مبتلا به پوسیدگی دندان هستند یادآور شد: بر اسا تحقیات و مذاکره با توبد کنندگان مواد غذایی بنا داریم در خصوص تولید و توزیع آدامس مخصوص حاوی خمیر دندان برای جلوگیری از پوسیدگی دندان اقدام کنیم
    درپایان این نشست مقرر شد محققان و پژوهشگران دانشگاه فردوسی مشهد با جراید تعامل و ارتباط بیشتری برای نشر و توزیع اطلاعات و نتایج پژوهشی در سطح جامعه داشته باشند.

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *