نخست نیوز : خروشی- بر اساس این گزارش در ابتدای این مراسم گزارشی از برگزاری جشنواره؛کمیته داوران و موضوعات جشنواره ارایه شد.
در این جشنواره رقابت هابا موضوعات فاطمیه و مهدویت در ۵بخش داستان نویسی؛قطعه ادبی؛عکاسی ، تولید کلیپ و عکس نوشته با هدف توجه هنرمندان به مهدویت و معنویت برگزار شد.
در این جشنواره متاسفانه برخی از داوران حضور نداشتند و مجری برنامه به معرفی و نقد بررسی داوری در بخش های مختلف پرداخت.
در بخش معرفی نفرات برتر قطعه ادبی کمیته داوران مرکب از یاسین حجازی،سید اکبر میر جعفری و جواد نعیمی هیچ فردی را شایسته معرفی برگزیده نداستند و معتقد بودند فقر مطالعاتی در میان شرکت کنندگان به چشم آمد بنابر این پیشنهاد می کنیم کتب امان نامه را بخوانند
در بخش داستان کوتاه همین قصه تکرار شد و عنابستانی به عنوان تنها داور این بخش کوثر مراد پور دشتکی را به عنوان نفر سوم برگزید (مبلغ ۱۰ میلیون ریال هدیه نفر سوم اهداء شد)
در بخش فیلم و کلیپ به داوری همدرسی و محمد امین پور احمدی هیچ اثری به لحاظ ساختاری ،کیفی و محتوا در حد ایده آل معرفی نشد و بابت تلاش در جهت انتقال مفاهیم فاطمیه و مهدویت مهدیه جعفری،محمد سجاد کاشانی و محمد علی شیوخی تقدیر نامه جشنواره را دریافت کردند.
در بخش عکاسی که به داوری محمد گیلانی فر،امین خسروشاهی و جعفر کبوتری هیچ اثری رابه عنوان رتبه اول معرفی نکردندودر نهایت نگین خدابخش پور وفاطمه مقتدررا به ترتیب به عنوان رتبه دوم و سوم معرفی کردند.
در بخش عکس نوشته به داوری مجید فکری با ارفاق الهام حمیدی را به عنوان نفر برتر معرفی کرد .فاطمه شیروانی و محدثه احمدی به صورت مشترک دوم شدند و فرحناز عرف نسب رتبه سوم چهارمین دوره جشنواره واژه را کسب کرد.
در این مراسم باغگلی معاون فرهنگی شهرداری با اشاره به توجه هنرمندان به موضوعات روز جهان گفت:دشمن ورقیب ما با الگوهای نو وارد میدان شده است د باید ابزارهای جدید نو را برای مقابله بیاموزیم.
وی همچنین با اشاره به تاریخچه مدرنیسم و تاثیرات دین در زندگی و رویکرد متفاوت در جریان های اعتقادی گفت: معتقدم انسان به شدت به معنویت نیاز دارند.
وی به ۳جبهه دین باوران؛ملحدان و معنویت های سکولار اشاره کرد و گفت:مهمترین ابزار مقابله مخاطب شناسی؛رفتار شناسی و درک شیوه های مدرن و ارایه و برخورد علمی و منطقی با مخاطبان است.
باغگلی به تز دکترا خود با موضوع معنویت های دینی و معنویت های نو پدیددر جهان اشاره کرد و یاد آور شد: معنویت های نوظهور با هدف توسعه وجودی فرا روندی را طی می کنند و ضروری است رفتارهای مقابله را فرا بگیریم.
معاون فرهنگی شهرداری در این مراسم به دعوت عمومی مردم به اسلام آوردن توسط حضرت محمد (ص)اشاره کرد و خاطر نشان کرد: حضرت رسول اکرم با زیستن در میان مردم و تعامل مهر ورزانه فضای عمومی جامعه را برای همراهی و ایمان آوردن آماده کرد ، مردم دلسوزی،حلم،صبر و بردباری را در صحبت و گفتار تجربه نکردند بلکه در زیست پیامبراکرم (ص) تجربه کردند.
دیدگاهتان را بنویسید