×
×
جدیدترین‌‌ها

پیشگیری از بروز ۴۰ درصد سرطان ها با اصلاح سبک زندگی و تغذیه

  • کد نوشته: 2172
  • ۰۱ آبان ۱۳۹۷
  • رئیس سازمان غذا و دارو، با تاکید بر لزوم آموزش در مورد اصلاح تغذیه، گفت: با تغییر سبک زندگی در میانسالی از بروز ۴۰ درصد سرطان ها پیشگیری شود. به گزارش گشت و گذار، غلامرضا اصغری، در مراسم روز جهانی غذا، افزود: هدف اصلی نامگذاری روز جهانی غذا مقابله با گرسنگی است و توجه به […]

    پیشگیری از بروز ۴۰ درصد سرطان ها با اصلاح سبک زندگی و تغذیه


    رئیس سازمان غذا و دارو، با تاکید بر لزوم آموزش در مورد اصلاح تغذیه، گفت: با تغییر سبک زندگی در میانسالی از بروز ۴۰ درصد سرطان ها پیشگیری شود.

    به گزارش گشت و گذار، غلامرضا اصغری، در مراسم روز جهانی غذا، افزود: هدف اصلی نامگذاری روز جهانی غذا مقابله با گرسنگی است و توجه به افرادی است که به دلیل فقر جان خود را از دست می‌دهند و یا دچار آسیب های جسمی می شوند.

    وی ادامه داد: در کشوری زندگی می‌کنیم که به لحاظ تنوع جغرافیایی از نعمات متنوع و پتانسیل متعدد در کشاورزی برخوردار است، اگرچه نمی‌توانیم بگوییم کسی به دلیل گرسنگی جان خود را از دست نمی دهد، اما در کشورهای دیگر گرسنگی، یک تراژدی است.

    معاون وزیر بهداشت، با اشاره به اینکه یکی از مشکلات جوامع، همچون ایران، الگوی ناسالم مصرف غذا است، تصریح کرد: روز به روز تعداد افراد چاق و به تناسب آن بیماری های غیرواگیری همچون چربی خون، فشار خون، سکته‌های قلبی و مغزی در کشور افزایش می یابد که نه تنها موجب رنج انسانی است، بلکه هزینه های سرسام آوری را به نظام سلامت و جامعه تحمیل می‌کند.

    وی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری روز جهانی غذا، توجه به مشکلات حاصل از عدم وجود الگوی غذایی مناسب و تغییر سبک تغذیه به همراه تحرک و در نتیجه آن افزایش کیفیت زندگی است.

    رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه صنایع غذایی کشور به لحاظ تکنولوژی و صنعت در جایگاه قابل قبولی هستند و موجب افتخار کشورند، گفت: صنایع غذایی، صادر کننده هستند و مدیران، مسئولان و سرمایه‌گذاران، با تلاش در این عرصه باعث ارزآوری می شوند.

    وی ادامه داد: یکی از مشکلات حوزه غذا نحوه مصرف مواد غذایی و سبد غذایی مردم است، در این میان آموزش و پرورش هم باید نسبت به مصرف مواد غذایی پرچرب و پرنمک و آسیب زای سلامت در کنار نظام سلامت هشدار داده و افراد را به استفاده از سبزیجات و غلات و حبوبات و الگوی غذایی سالم تشویق کنند تا با تغییر سبک زندگی، در میانسالی فقط به عنوان نمونه، از بروز ۴۰ درصد سرطان ها پیشگیری شود.

    اصغری با اشاره به اقدامات سازمان غذا و دارو در حوزه سلامت محصولات غذایی، گفت: با تلاش‌های صورت گرفته میزان چربی، قند و نمک محصولات غذایی کاهش یافته و نظارت بر محصولات تراریخته، محصولات وارداتی و مواد خام وارداتی تشدید شده است.

    معاون وزیربهداشت با اشاره به اینکه سند ایمنی غذا با مشارکت دستگاه ها در حال نهایی شدن است گفت: این سند با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت و…، تدوین و بر این اساس شاهد تحولی در حوزه غذا خواهیم بود.

    وی با تاکید بر لزوم ارتقاء سلامت محصولات غذایی، تصریح کرد: باید در شرایط تحریم متفاوت عمل کرده و به صنعت غذا و افزایش تولید کمک کنیم تا هیچ خط تولیدی متوقف نشود.

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *