×
×
جدیدترین‌‌ها

کشورهای عضو اکو جوّ میان معماری سنتی و مدرن را مدیریت کنند

  • کد نوشته: 2095
  • ۳۰ مهر ۱۳۹۷
  • رئیس موسسه فرهنگی اکو گفت: امید است که کشورهای عضو مجموعه اکو بتواند جوّ میان معماری دوران مدرن و دوران سنت را به خوبی مدیریت کنند. به گزارش گشت و گذار، اولین نشست معرفی و رونمایی از پوستر نمایشگاه اکو آرشیتکت با حضور جمعی از مهندسان و فعالان حوزه معماری و عمرانی کشور در سالن […]

    کشورهای عضو اکو جوّ میان معماری سنتی و مدرن را مدیریت کنند


    رئیس موسسه فرهنگی اکو گفت: امید است که کشورهای عضو مجموعه اکو بتواند جوّ میان معماری دوران مدرن و دوران سنت را به خوبی مدیریت کنند.

    به گزارش گشت و گذار، اولین نشست معرفی و رونمایی از پوستر نمایشگاه اکو آرشیتکت با حضور جمعی از مهندسان و فعالان حوزه معماری و عمرانی کشور در سالن آفتاب مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

    رضا علیزاده، نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار در این رویداد اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی آمادگی دارد تا از ظرفیت‌های قانون‌گذاری خود در جهت رفع موانع و اکو بهترین استفاده را داشته باشد. همچنین اتحادیه اکو و ظرفیتی که در این مجموعه داریم می‌تواند در توسعه روابط سیاسی، اجتماعی و ارتقای سطح فرهنگ کشورهای عضو تاثیر بسزایی را داشته باشد.

    وی با بیان این که انتظارات ما هنوز از فعالیت مجموعه اکو حاصل نشده است، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی آمادگی دارد تا از ظرفیت‌های قانون‌گذاری خود در جهت رفع موانع و مشکلات اکو بهترین استفاده را داشته باشد. فعالیت مجموعه اکو در سطوح مختلف بین‌المللی می‌تواند در شرایط تحریم به کشور کمک کند. همچنین روابط سیاسی و اقتصادی کشورهای عضو مجموعه اکو در تحقق اهداف این مجموعه موثر بوده و مشکلات متعددی را ایجاد کرده است.

    در ادامه این برنامه محمدمهدی مظاهری با اشاره به شیوه ارتباط کشورهای عضو اکو با یکدیگر، گفت: به دلیل وجود مشکل در شیوه ارتباطاتی که مجموعه اکو با کشورهای غیرموسس خود دارد اقدام چندانی در فعالیت‌های این مجموعه رخ نداده است. امید است که دیپلماسی عمومی و فرهنگی کشور بتواند جریان ناقص دیپلماسی کلاسیک ایران را جبران کند.

    رییس موسسه فرهنگی اکو با بیان این که معماری یک دیپلماسی عمومی و فرهنگی است، گفت: هنر یکی از مهم‌ترین فعالیت‌هایی است که در جریان کارهای مختلف اکو مورد توجه قرار می‌گیرد. چراکه در زمانه امروز بدون توجه به هنر نمی‌توان زیست خوبی را تجربه کرد. عدم توجه به هنر در جریان زندگی می‌تواند انسان را به موجودی ناانسان مبدل کند.

    مظاهری با اشاره به این که معماری دارای تاریخی جهانی است، عنوان کرد: معماری از جمله فعالیت‌هایی است که علاوه بر قرارگیری در جریان هنر می‌تواند بر سایر رشته‌های هنری نیز موثر باشد.

    وی در ادامه اضافه کرد: امید است که کشورهای عضو مجموعه اکو بتواند جو میان معماری دوران مدرن و دوران سنت را به خوبی مدیریت کنند.

    رئیس موسسه فرهنگی اکو در ادامه تاکید کرد: مجموعه اکو به عنوان دومین نهاد فرهنگی بین المللی جهان بعد از سازمان یونسکو با محوریت ایران عهده‌دار توسعه فعالیت‌های فرهنگی کشور در سطح بین‌الملل است.

    در طول این برنامه شاهرخ رامین (رییس بنیاد مدد ایران)، نیما کیوانی (معمار)، فرشاد مهدی‌زاده (معمار مدرن)، پریسا اشراقی (نماینده شورای سیاست‌گذاری مجموعه اکو) و میرزایی (دبیر فراکسیون اکو) در زمان‌هایی کوتاه و مجزا به بخش‌هایی از کارکردهای مهم مجموعه اکو و این رویداد مهم در کشور سخنرانی کردند.

    کشورهای آذربایجان، تاجیکستان، قرقیزستان، قزاقستان، پاکستان، ترکمستان، ازبکستان و افغانستان عضو مجموعه و موسسه فرهنگی اکو هستند.

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *