×
×
جدیدترین‌‌ها

اخذ سفته به عنوان وثیقه تعهدات ارزی مجاز شد

  • کد نوشته: 1643
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۷
  • وزارت اقتصاد در نامه ای به سازمان امور مالیاتی، اخذ سفته با درج مبلغ ارزی به عنوان وثیقه غیرنقدی تعهدات ارزی در انجام امور مالیاتی را بلامانع و قابل اجرا اعلام کرد. به گزارش گشت و گذار، وزارت امور اقتصادی و دارایی در نامه ای که به امضای سید رحمت الله اکرمی برای رئیس کل […]

    اخذ سفته به عنوان وثیقه تعهدات ارزی مجاز شد

    وزارت اقتصاد در نامه ای به سازمان امور مالیاتی، اخذ سفته با درج مبلغ ارزی به عنوان وثیقه غیرنقدی تعهدات ارزی در انجام امور مالیاتی را بلامانع و قابل اجرا اعلام کرد.

    به گزارش گشت و گذار، وزارت امور اقتصادی و دارایی در نامه ای که به امضای سید رحمت الله اکرمی برای رئیس کل سازمان امور مالیاتی ارسال کرده، اعلام کرد اخذ سفته با درج مبلغ ارزی به عنوان وثیقه غیرنقدی تعهدات ارزی در انجام امور مالیاتی بلامانع و قابل اجرا است.

    متن کامل نامه به این شرح است:

    جناب آقای تقوی‌نژاد

    رئیس کل محترم سازمان امور مالیاتی کشور

    سلام علیکم

    همانگونه که مستحضرید بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران پس از اخذ نظر موافق آن سازمان، طی بخشنامه شماره ۹۶/۲۶۳۶۹۴ مورخ ۱۳۹۶/۸/۲۱ (تصویر پیوست) عنوان کلیه بانک‌های کشور «اخذ سفته با درج مبلغ ارزی به عنوان وثیقه غیرنقدی تعهدات ارزی» را بلامانع نموده است. متعاقب بخشنامه مذکور و با توجه به ابهامات مطروحه و استعلامات به عمل آمده از طرف تعدادی از بانک‌ها در خصوص نحوه تهیه سفته ارزی و شیوه استفاده از آن، مکاتبات مختلفی از طریق اداره کل اموال دولتی و اوراق بهادار این معاونت با بانک مرکزی صورت گرفت که نهایتاً به منظور اتخاذ تدابیر بهینه، جلسه‌ای در تاریخ ۱۳۹۷/۷/۴ با حضور نمایندگان بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، معاونت امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی، سازمان امور مالیاتی کشور، شرکت سهامی چاپخانه دولتی ایران و هیأت نظارت چاپ اوراق بهادار در محل اداره کل یاد شده، تشکیل و پس از تبادل نظر و با در نظر گرفتن صرفه و صلاح دولت توافق گردید در شرایط فعلی با تدوین دستورالعمل جامع، از ظرفیت سفته‌های جاری و متداول موجود استفاده شود. در این راستا مقرر گردید دستگاه‌های ذیربط نظرات و پیشنهادات خود را برای جمع‌بندی نهایی کتباً به اداره کل فوق‌الذکر منعکس نمایند. با توجه به اینکه علی‌رغم پیگیری‌های متعدد، نقطه نظرات آن سازمان تاکنون واصل نگردیده، خواهشمند است دستور فرمایید مراتب را به قید فوریت مورد رسیدگی قرار داده و نتیجه را به این معاونت اعلام نمایند.

    سید رحمت‌الله اکرمی

    معاون نظارت مالی و خزانه‌داری کل کشور

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *