×
×
جدیدترین‌‌ها

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی اعلام کرد:
حمایت از جوانان نخبه برای جلوگیری از مهاجرت در اولویت قرار می گیرد

  • کد نوشته: 125577
  • ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی به رشد علمی قابل قبول کشور در دهه ۹۰ اشاره می‌کند که از سال ۱۳۹۸ به افول رفته است. 
    حمایت از جوانان نخبه برای جلوگیری از مهاجرت در اولویت قرار می گیرد

    به گزارش نخست نیوز؛‌  

    سرورهادیان –  حجت الاسلام نصرالله پژمان فر می افزاید : با وجود استعدادهای فراوان و نیروی انسانی با انگیزه، مشکلاتی از جمله تحریم‌ها در حوزه دانش و همچنین محدودیت‌های آزمایشگاهی که وجود دارد  همه این مواردمانع پیشرفت جوانان با استعداد می‌شود اما خوشبختانه جوانان ما همچنان توانسته اند بزرگترین اتفاقات و اختراعات را در سطح جهان انجام دهند.

    وی با اشاره به تلاش‌های برخی رسانه‌های زرد و فضاهای مجازی برای سرکوب امیدواری جوانان، بیان می کند:  این گونه رسانه ها بخصوص جوان های بااستعداد را تشویق به مهاجرت می‌کنند و متاسفانه به آن ها برای ادامه مسیر و دست یابی به جایگاه  ، مهاجرت را راه حل می دانند و مدام به آن ها القاء می کنند که در داخل کشور اعتنایی به استعداد ها و توانمندی های شما نخواهد شد و متاسفانه این رفتار گاهی منجر به موج مهاجرت جوانان می شود که برای جلوگیری از  ترویج مهاجرت نخبگان ، این موضوع  نیاز به مدیریت دارد.
    حجت الاسلام پژمان فر  بر لزوم حمایت از جوانان  تاکید می کند و می گوید : همه ما وظیفه داریم که جوانان را که بزرگ‌ترین سرمایه کشورند و با هیچ اعداد و ارقامی قابل مقایسه نیستند ، حمایت شوند و درجهت حفظ شان  آن ها تلاش نمائیم . وی با اشاره به مراجعه مخترع جوان مشهدی به نام “محمد مهدی محمودی، توضیح می دهد: او مخترعی است که اعلام می کند، دو اختراع  دارد که در  کشور آمریکا ثبت اختراعاتش تایید شده است و در مرحله بررسی هیات داوران می باشد.
    چالش های هزینه های  یک میلیارد تومانی ثبت اختراع نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی به چالش‌های مربوط به تأمین هزینه‌های ثبت اختراع در آمریکا و مقاومت‌های دستگاه‌های نظارتی اشاره و توضیح می دهد:  این بحث مطرح شد که ثبت اختراعات در کشوری مانند آمریکا چه ثمری برای کشورمان دارد و  نباید هزینه های بی مورد بر کشور تحمیل شود اما در نهایت با پیگیری‌های معاونت علمی رئیس‌جمهور بخصوص دکتر افشین ،هزینه‌های ثبت اختراع تأمین شد و مبلغ  حدود ۱۳ هزار دلار معادل بیش از یک میلیارد تومان پرداخت شد که هدف اعلام  آن بود که به اندیشه ،استعداد و انگیزه جوانان  ایرانی احترام گذاشته می شود و برایشان ارزش قائل می باشیم. حمایت از جوانان مستعد حجت الاسلام پژمان فر خاطر نشان می سازد :امیدوارم  این  پیام  را به جوانان کشور اعلام کنیم که شما برای ما ارزشمند هستید و سرمایه های اصلی کشور می باشید و با تمام توان مان  وظیفه داریم که از شما حمایت کنیم و این حمایت را در برنامه های جاری خواهیم داشت.
      محمد مهدی محمودی ،متولد ۱۳۶۸ فارغ التحصیل کارشناس ارشد مهندسی هوافضا از دانشگاه فردوسی که هفت سالی است بر روی بالن های هلیومی مقید به زمین، مطالعه و به بازطراحی آن پرداخته است. او می گوید:  در طول مطالعه و باز طراحی و تست ها و تحلیل های دینامیکی، سیالاتی توانستم به طراحی جدیدی از این وسیله هوایی دست یابم. یافته های این محقق  که با حمایت مالی معاونت علمی ریاست جمهوری و پیگیری های کمسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در اداره ثبت اختراع آمریکا و اداره مالکیت جهانی WIPO به ثبت رسیده و افتخاری برای ایران در حوزه صنایع هوایی به ثمر رسانده است،نشان از اهمیت و حمایت نخبگان کشور دارد، این مخترع  اظهار می دارد: در روند ثبت اختراعم در آمریکا مشکلی در تامین مالی برای ثبت آن پیش آمده بود که با حمایت وپیگیری های حجت الاسلام  پژمان فر که پیگیر مشکلات جوانان و مردم شهر مشهد می باشند ، مشکل رفع و تامین مالی صورت گرفت. این مخترع با اشاره به آن که مطالعات و تحقیقات خود را از سال ۲۰۱۷ به صورت تخصصی بر روی بالن های مقید شرکت فرانسوی Aerophile شروع و تحقیقات ، تست ها و شبیه سازی های گسترده ای برروی مقالات و دستاوردهای دانشگاه های آمریکای ، کانادایی و ژاپنی داشته ، توانسته است مشکلات پایداری و دینامیکی این وسیله را کشف کرده و راه حلی جدید و معتبری برای آن ارائه دهد.  وی توضیح می دهد: دراین طراح به دلیل استقبال از این نوع بالن و با وجود مداومت پروازی کم بالن های شرکت فرانسوی  این شرکت توانسته است به صورت انبوه و انحصاری در دنیا این نوع بالن را تولید و به فروش برساند. طراحی بالنی با دو برابرمداومت پروازی نمونه خارجی
    محمودی تصریح می کند: در طراحی جدید مداومت پروازی و پایداری بالن نسبت به نمونه خارجی دو برابر شده است و به همین دلیل، ارزش این وسیله هوایی چندین برابر شده است. این مخترع جوان با اشاره به آن که بالن هلیومی با ابعاد بزرگ، کاربری های جذاب مختلفی از جمله تفریحی، تبلیغاتی، نظارتی، هواشناسی دارد ،بیان می کند:  قیمت جهانی بالن ۱/۷ میلیون یورو است و شرکت فرانسوی منحصرا تاکنون حدود ۱۲۰ بالن در سراسر دنیا به فروش رسانده است که نشان دهنده ی ارزش بالای این محصول و تقاضای زیاد آن است و این در حالیست که نمونه ای از این بالن در ایران وجود ندارد. وی تاکید می کند: امیدوارم به همت سرمایه گذاران داخلی و بخش خصوصی، حمایت های مسئولین کشوری برای ساخت این بالن صورت بگیرد و به زودی در ایران شاهد ساخت این بالن به عنوان یکی از نمادها ملی و افتخار مهندسی هوافضا باشیم. وی با اشاره  به بومی سازی ملزومات اولیه ساخت این بالن،اظهار می دارد: هزینه ساخت این بالن به حدود ۶۰ درصد قیمت خارجی کاهش یافته است و پایداری، ایمنی و مداومت پروازی آن نسبت به نمونه خارجی به صورت چشمگیری ارتقاء داده شده است. به صورتی که در بازار های جهانی می تواند رقیبی جدی برای نمونه فرانسوی باشد و برای صادرات جهانی آن برنامه ریزی کرد.
    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *