به گزارش نخست نیوز ، محمد مهاجری طی یادداشتی در خبرآنلاین نوشت: نمایندگان قبل از اینکه وارد مجلس شوند هرکدام شغلی داشتهاند. یا مدیر دولتی و حکومتی بودهاند؛ یا معلم وعضوهیات علمی دانشگاه بودهاند؛ یا در منصب قضایی خدمت میکردهاند؛ یا فعال بخش خصوصی بودهاند یا …
در هرحال زندگی خودشان را داشتهاند و از امکانات معیشتی متناسب یا شغل خود برخوردار بودهاند. به تناسب سن و سابقه شغلی، خانه یا خانههایی دارند؛ خودرو یا خودروهایی خریدهاند؛ در بورس یا بانک اندوختهای دارند و….
برای شهروندان، چه آنهایی که در انتخابات شرکت کرده یا نکردهاند، نوع زندگی نمایندهها تا وقتی حاشیه نداشته باشد کمترین اهمیتی ندارد. این کم اهمیتی بیش از آنکه به افراد برگردد به شان و جایگاه مجلس در ساختار قدرت برمی گردد. واقعیت ان است که گرچه به لحاظ متون قانونی ممکن است مجلس اختیارات بالایی داشته باشد، اما از نگاه مردم در حال حاضر (و بخصوص برای دورههای یازدهم و دوازدهم) چنین نیست. کافی است خود نمایندگان مجلس کمی از لاکی که نزدیکان شان برای انها ساحتهاند دورتر شوند و از شهروندان عادی در باره جایگاه قوه مقننه سوال کنند، آن وقت حساب دست شان میآید.
منبع فرارو
دیدگاهتان را بنویسید