به گزارش نخست نیوز,
رضا مهدوی، منتقد هنری و کارشناس موسیقی درباره نقش مخرب موسیقیهایی همچون کارهایی که ساسیمانکنها یا تتلوها تولید میکنند و بهسرعت در جامعه جای باز کرده، اظهار کرد: «برخورد با این مسائل به دو صورت امکانپذیر است؛ اول با نگاه استیصال. یعنی بهسرعت هیجانزده شویم و به این فکر بیفتیم که چرا تا امروز کاری انجام ندادهایم که مقابله با چنین آثاری باشد؟
، روش دیگر بیتوجهی به چنین موضوعاتی در کلان است. چرا که جامعه با سرعت در حال عبور است و این موضوعات، پدیدههای تکنولوژی و دور از شئون هستند که اصطلاحاً میتوان گفت نشانههای آخرالزمانی است. به همین سبب هر چقدر در این زمینه سرمایهگذاری صورت گیرد یا کار تولید شود بازهم مانعی برای شنیدن چنین آثاری نخواهد بود.»
او به نگاه جامعهشناسی درخصوص این موضوعات اشاره کرد و گفت: «درخصوص اینکه چرا چنین تولیداتی به این میزان تأثیرگذار است باید بررسی جامعهشناسانه صورت گیرد تا به این آمار دست یابیم که چه میزان موسیقیهایی مانند ساسیمانکنها و این بیاخلاقیها و نابهنجاریها در جامعه نهادینهسازی میشود؟ آیا این تولیدات صرفاً شنیده میشود و از آن عبور میکنیم یا اینکه گوش داده و توجه داده میشود؟ البته بعید میدانم نکته دوم در جوامع وجود داشته باشد. بخصوص در جامعه ما که اساساً از گذشتههای دور اخلاقمند و موحد بوده است.
دیدگاهتان را بنویسید