×
×
جدیدترین‌‌ها

برنامه «صبح با کتاب» در کتابخانه مرکزی حرم مطهر رضوی

  • کد نوشته: 117716
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳
  • مدیریت خادمیاران، سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی برنامه «صبح با کتاب» را در کتابخانه مرکزی حرم مطهر رضوی پنج شنبه ۴ بهمن ماه ۱۴۰۳ ساعت ۷:۴۵ تا ۸:۱۵ با سخنرانی آقای مهدی گلمکانی برگزار کرد.
    برنامه «صبح با کتاب» در کتابخانه مرکزی حرم مطهر رضوی

    نخست نیوز – در ابتدای جلسه مهدی گلمکانی پیرامون شکرگزاری و اهمیت آن اظهار داشت: یکی از نعمتهای اساسی، نعمت ولایت امیرالمومنین امام علی علیه‌السلام است که بایستی هر صبح و شام شکرگزار آن باشیم.

    گلمکانی در ادامه گفت: فرق ما با دیگر مذاهب و ادیان، اعتقاد به امام حـی است. در همه ادیان و مذاهب اعتقاد دارند: در آخرالزمان یک منجی خواهد آمد، اما ما می‌گوییم امام حی و حاضر و زنده است. امام کاظم علیه‌السلام می‌فرمایند: یکی از آنها (امامان) وجود گرانمایه‌اش از برابر دیدگان مردم نهان می‌شود، اما یاد و نام مقدسش از قلبهای مردم باایمان غایب نمی‌گردد.

    در بخش پایانی این جلسه، مهدی گلمکانی با بیان حدیثی از امام رضا علیه السلام خاطرنشان کرد: یکی از وظایف شیعیان، زیارت قبور ائمه علیهم السلام است و هر کس با میل و رغبت و شناخت واقعی آنها را زیارت کند، روز قیامت مورد شفاعت امام علیه‌السلام قرار خواهد گرفت.

    جواد لگزیان

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *