×
×
جدیدترین‌‌ها

طلای سرخ سلسله برندی ناشناخته

  • کد نوشته: 111445
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳
  • زعفران مرغوب سلسله با محصول استان های صاحب نام در این عرصه رقابت می کند اما نبود کارخانجات فرآوری و برند ( نام تجاری) واحد باعث شده تا در بازارهای جهانی ناشناخته بماند.
    طلای سرخ سلسله برندی ناشناخته

    به گزارش نخست نیوز، چند روزی است که کار برداشت زعفران از اراضی زرخیز سلسله آغاز شده و اکثر بهره بردارانی که اقدام به کاشت این محصول پرسود کرده اند سخت مشغول عملیات برداشت هستند.

    شاید کمتر از ۲ دهه قبل وقتی برای اولین بار کشاورزان اندکی اقدام به کاشت زعفران در اراضی خود کردند هرگز کسی گمان نمی کرد که محصول تولیدی این شهرستان کوچک اما مستعد روزی در بازارهای فروش با محصول تولیدی قائنات خراسان رضوی تولید کننده بلامنازع زعفران کشور رقابت نماید به گونه ای که در آزمایشاتی که کارشناسان آزمایشگاه “آزمای ماد” تهران بر روی محصول تولیدی زعفران “زرین سلسله” با برند “مهدیس” انجام دادند مشخص شد تمامی رنگدانه های آن طبیعی و ممتاز است و به گفته سحر محمودی کارشناس فنی آزمایشگاه، سه رنگدانه اصلی زعفران تمامی حداقل های استاندارد را داشته و مطابق استاندارد ۲۵۹ ملی ایران است.

    آب و هوای مناسب و خاک حاصلخیز سلسله باعث شده تا شرایط بسیار مناسبی برای کشت طلای سرخ در این شهرستان فراهم باشد و از آن جا که طی سال های اخیر قوانین وراثت باعث خرد شدن بسیاری از اراضی کشاورزی شده است بهره برداران خرده مالک به کاشت این محصول پرسود در اراضی خرد روی آورده اند.

    زعفران کم زحمت اما پرسود

    از جمله خصوصیاتی که باعث شده تا کشت زعفران نزد کشاورزان این شهرستان محبوب باشد کم زحمت بودن عملیات های کاشت و داشت آن می باشد چرا که زعفران آنچنان نیازمند آبدهی نمی باشد و در طول مراحل داشت آنچنان زحمتی در بر ندارد.

    همچنین زعفران از جمله محصولاتی است که می توان تمامی اعضای خانواده را در برداشت آن مشارکت داد چراکه برداشت گل های آن به تبحر چندانی نیاز ندارد و حتی اعضای کوچک خانواده نیز می توانند بزرگترها را در کار یاری دهند که در نوع خود برای کاهش بیکاری نیز به صورت مقطعی موثر می باشد.

    با شروع فصل برداشت می توان به مدت یک ماه از این محصول کسب درآمد کرد به طور مثال نیروی کار می تواند در روز به برداشت گل های زعفران مشغول باشد و شب نیز به همراه خانواده در محیطی آرام به جدا کردن کلاله ها از گل مشغول شود.

    به گواه کارشناسان بخش کشاورزی هر بهره بردار زعفران کار با کشت این محصول در یک هکتار از اراضی خود می تواند سالانه سه هزار تا چهار هزار میلیارد ریال درآمد کسب کند که در مقایسه با سایر کشت ها بسیار پرسودتر می باشد.

    منبع ایرنا

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *