×
×
جدیدترین‌‌ها

کتابخانه های عمومی، خانه ادبیات دفاع مقدس هستند

  • کد نوشته: 107653
  • ۲۹ شهریور ۱۴۰۳
  • مراسم رونمایی از کتاب «قطره ای به رنگ دریا» به همت اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی و با حضور خالق اثر و سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان در کتابخانه مرکزی امام خمینی(قدس سره) مشهد برگزار شد.
    کتابخانه های عمومی، خانه ادبیات دفاع مقدس هستند

    به گزارش نخست نیوز حسین نوربخش، سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی گفت: امروز در بزرگترین کتابخانه مرکزی کشور با وسعتی بالغ بر 11هزارمترمربع و ارائه 40 خدمات نوین و فعال به معرفی و رونمایی از اثری فاخر در حوزه ادبیات پایداری و دفاع مقدس می پردازیم. وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در حوزه ادبیات دفاع مقدس، اظهار کرد: ما باید به معرفت دفاع مقدس برسیم ، در واقع خلق آثار و منابع مکتوب گامی موثر در ترغیب و تشویق مردم به مطالعه این آثار و اشاعه ادبیات دفاع مقدس است.

    سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی تاکید کرد: کتابخانه های عمومی، خانه ادبیات دفاع مقدس هستند. وی با اشاره به وجود 154 باب کتابخانه عمومی نهادی در خراسان رضوی، تاکید کرد : در کتابخانه های عمومی سطح استان بخشی به نام «دفاع مقدس» وجود دارد که به صورت تخصصی به ادبیات پایداری و دفاع مقدس پرداخته شده است. نوربخش، ضمن تقدیر از تعامل و همکاری دیگر سازمانهای اجرایی و فرهنگی در برگزاری برنامه های فرهنگی مشترک، تصریح کرد: کتابخانه های عمومی آمادگی برگزاری آئینهای معرفی و رونمایی آثار نویسندگان در حوزه های مختلف خاصه دفاع مقدس را دارند ، نویسندگان این را بدانند که کتابخانه ها همیشه و همواره میزبان آنان خواهند بود.

    حجت الاسلام علیرضا رامیار، رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی ضمن تبریک ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفرصادق(ع)، گفت: خداوند ویژگی های مردم داری، اقتدار توأم با مهربانی، خلق عظیم و رحمت العالمین را در قرآن کریم به پیامبر(ص) داده است ، امیدوارم در این ایام مبارک بتوانیم از این دریای بی کران اهل بیت(ع) نهایت بهره را ببریم. وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دوران دفاع مقدس، امنیت، نیروی انتظامی و مدافع حرم و تقدیر از سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی برای برگزاری این برنامه، اظهار کرد: به ویژه از عبدالمجید اکبری، نویسنده کتاب «قطره ای به رنگ دریا» تشکر می کنم؛ چرا که به جرأت می توان گفت این قلم و اثر را در حوزه دفاع مقدس در خراسان رضوی کمتر دیده ایم. مایه افتخار است که عبدالمجید اکبری به عنوان فردی از نیروهای انتظامی در طول 31 سال گذشته در بحث کتابت و معرفی شهدا همواره پیش قدم و پیش رو بوده است.

    رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی، افزود: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می فرمایند «توجه کنید که کربلا نصف روز بوده است و چه برکات وآثار فراوانی برای مسلمانان به همراه داشت. حال اینکه دفاع مقدس هشت سال بوده و ما می توانیم با قلم خود این برکات را ماندگار کنیم». حجت الاسلام علیرضا رامیار برای نویسندگان و فعالان این حوزه آرزوی اجر و ارج از سوی خداوند متعال کرد.

    در ادامه حجت الاسلام عبدالمجید اکبری، خالق کتاب «قطره ای به رنگ دریا» گفت: معتقدم شهدای ما همیشه بصورت جزیره ای بررسی شده اند و در اندک آثاری به صورت مجزا به آنان پرداخته شده است. شهیدان ارتباط مستقیم با علما داشته اند و اگر شهیدانی داریم که همواره در جوار علما بوده اند، بدون شک از انسانهای رستگار هستند. وی با اشاره به تصویر شهید در کنار آیت الله میرزا جواد آقا تهرانی در پوستر برنامه، اظهار کرد: شهید عباس شجیعی هر لحظه عمر خود را در کنار علما گذراند و از آنان درس گرفت.

    من در این کتاب تلاش کرده ام گوشه ای از زندگی این شهید را که ریشه در ولایت داشته اند، به عنوان شاگرد علمای بزرگ به تصویر بکشم. اکبری در خصوص انتخاب نام کتاب، اظهار کرد: «قطره ای به رنگ دریا» نامی است که برای کتاب انتخاب شده است.

    «قطره» استعاره از «شهید عباس شجیعی» و «دریا» نیز کنایه از «علمای دین» دارد، که این شهید معزز لحظه لحظه زندگی خود را در کنار آنان گذرانده است. در پایان خانواده معزز شهید عباس شجیعی به بیان خاطرات از زندگی و شخصیت این شهید معزز پرداختند. همچنین فاطمه شجیعی، دختر شهید و رئیس بخش جراحی بیمارستان ثامن شهرستان مشهد به خوانش بخشهایی از کتاب پرداخت. گفتنی است، کتاب «قطره ای به رنگ دریا (خاطرات و حکایات اخلاقی از شهید عباس شجیعی با گریزی بر سیره برخی از علمای خراسان)» اثر عبدالمجید اکبری قزوینی در 177 صفحه توسط انتشارات بهار اندیشه مشهد در سال 1401 به چاپ رسیده است.

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *