مرضیه ایوتین تولید کننده پوشاک اسلامی در گفتوگو با نخست نیوز درباره وضعیت پوشاک ایرانی گفت: صنعت پوشاک در کشور ما رو به رشد است که با توجه و عنایت به این صنعت از طرف متولیان ومسئولان این صنعت میتواند در سطح بین المللی ارتقا چشمگیری داشته باشد وسهم مهمی از بازار حجاب جهانی را از آن خود کند.
مرضیه ایوتین در حاشیه نمایشگاه رمضانی کریمه افزود: هرساله ما شاهد برپایی نمایشگاههای تخصصی حجاب و بازار فروش درفرانسه، روسیه و دیگر کشورها هستیم و متاسفانه ما از این جایگاه بیبهرهایم. ما باید تلاش کنیم که در این حوزه وارد شویم و بازار بین المللی کالای حجاب را در کشور خود ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: اگر متولیان بتوانند در سطح داخل وخارج سکوی فروشی اختصاصی برای عرضه محصولات حجاب فراهم کنند، علاوه بر ارزآوری به ذخیره ارز نیز کمک میشود.
این کارشناس ارشد پژوهش هنر گفت: لازمه ورود به مجامع و کسب بازارهای بین المللی، داشتن زیر ساختهای تولید است که با تجهیز =کردن و به روز کردن دانش تولید بتوانیم هزینههای مواد اولیه وارداتی اعم از پارچه، نخ، زیپ، تزیینات و خرج کار که عمدتاً از چین و هند وارد میشوند را کم کنیم تا هزینه تمام شده کاهش پیدا کند در نتیجه محصول با قیمت مناسبتری به دست مصرف کننده برسد چرا که با نوسان قیمت ارز محصول گران میشود و دست آخر با کاهش قدرت خرید تولیدکنندگان با کاهش تقاضا روبرو میشوند در نتیجه بازار دچار رکود میشود بنابراین مشکلات تولیدکنندگان در دو بخش تولید و فروش با بحران روبرو میشود.
مرضیه ایوتین افزود: چرخه تولید پوشاک نیاز به برداشتن گامهای اصولی و اساسی است تا تولیدکنندگان با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و مرغوب، تولید داخل و مورد پسند سلایق مختلف مردم در بهبود روند تولید روز افزون حاصل شود. تنها در این صورت است که چراغ صنعت پوشاک همیشه روشن میماند و ایران به عنوان بزرگترین تولیدکننده محصول حجاب بازار دنیا را دردست میگیرد و میتواند در سطح بین المللی به رقابت بپردازد که همه این آمال با ایجاد تشکیلاتی منسجم و سازماندهی شده جهت سامان دهی به برندهای تولیدکننده پوشاک اسلامی، یاری و مساعدت به آنها در جهت تحقق ارزوها انجام میشود.
وی افزود: البته متولیانی هستند که با استفاده از ردیف بودجه و اعتبار خاص میتوانند در حوزه فرهنگی حجاب با حمایتهای خود گامهای مؤثری در جهت ارتقا و پیشرفت برداشته و با هم سو کردن فعالان و متخصصین این حوزه در عرصههای داخلی و خارجی حضور چشمگیر داشته باشند.
این کارشناس ارشد پژوهش هنر خاطر نشان ساخت: اگر چه چالش کرونا زنگ خطری برای همه کسب و کارها بود و پوشاک هم جز کالای لوکس و از نیازهای غیر اساسی شمرده میشد در مواجهه با این بحران صنعت پوشاک ضربه مهلکی خورد و با رکود اقتصادی و تعطیلی بازار دچار شد اما دست آوردهای خوبی هم داشت که یکی از آنها برگزاری نمایشگاههای فروش آنلاین و فعالیت در صفحات مجازی یک سری شغلهایی ایجاد شد که با رشد و ارتقا دانش آن میتوان راهگشای مشکلاتی همانند ایام بحرانی را سامان داد.
مدیر برند پرنسا افزود: ما از سال ۹۷ فعالیت خود را در حوزه طراحی و تولید مانتو پیراهنی های مجلسی به همراه ست زوج، ست شال و روسری، توربان به همراه کیف و کفش آغاز کردیم و خیلی زود علاقمندان و مخاطبان خود را که عمدتاً به دنبال لباسهای پوشیده بودند و در بازار یافت نمیشد، پیدا کرد. مرضیه ایوتین تصریح کرد: ما با تیم تخصصی، شناخت اصول زیبایی شناسی و روانشناسی شخصیت و رنگ مطابق ذائقه نسل جوان و فرهنگ ایرانی اسلامی با طراحیهای خود، ویژگی خاصی را در کنار تعادل و توازن در ترکیب بندی و هارمونی رنگها بوجود آورد که سزاوار و شایسته زنان و دختران سرزمینمان باشد که علاوه بر برازندگی و وقار در جشنها درخشیده شوند.
این کارشناس ارشد پژوهش هنر با اشاره به این موضوع که برند ما زیر نظر بنیاد مد ولباس وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی و عضویت انجمن عفاف و حجاب و تحت نظارت اتحادیه تولیدکنندگان پوشاک فعالیت میکند، افزود: با تلاش همکاران توانستیم این موقعیت درخشان را در بین مخاطبان خود بدست آوریم.
وی گفت: ما به عنوان تولید کننده محصول حجاب علاوه بر در نظر گرفتن نیاز مخاطبان خود که محصول جدید و در خوری را طراحی و تولید کنیم و حتی در طراحی پارچه اختصاصی سعی در خاص کردن هر چه بیشتر طرحها داریم.
دیدگاهتان را بنویسید