×
×
جدیدترین‌‌ها

درباره تکنیک “۸-۷-۴” چه می‌دانید؟

  • کد نوشته: 49837
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۱
  • متخصصان سلامت همواره توصیه می‌کنند که یک شخص بزرگسال هر شب به هفت تا ۹ ساعت خواب (بسته به شرایط جسمی و روانی فردی خود) نیاز دارد تا زندگی همراه با سلامتی داشته‌ باشد.
    درباره تکنیک “۸-۷-۴” چه می‌دانید؟

    به گزارش نخست نیوز ، متخصصان سازمان خدمات ملی سلامت انگلیس (NHS) با تاکید بر این توصیه یادآور می‌شوند که کمبود خواب طولانی‌مدت ممکن است با بسیاری از بیماری‌ها از جمله چاقی، دیابت نوع دو، بیماری‌های قلبی و عروقی، آلزایمر و بیماری‌ها و اختلالات روان مانند اضطراب و افسردگی ارتباط داشته باشد.

    کارشناسان سلامت با توجه به ضرورت داشتن خواب کافی برای همه افراد و در تمام سنین همواره سعی کرده‌اند برنامه‌های روزانه متفاوت یا روش‌هایی را پیدا کنند که مردم بتوانند آن‌ها را به کار بگیرند تا به بهبود کیفیت خواب آنها کمک کند.

    یکی از این روش‌ها، “تکنیک تنفس ۸-۷-۴” نام دارد؛ تمرینی که هدف آن تنظیم کردن تنفس و کمک به آرام شدن بدن قبل از ساعت خواب است.

    تکنیک ۸-۷-۴ چیست؟

    به گزارش نشریه ایندیپندنت، “اندرو ویل”، پزشک آمریکایی در توضیح این تکنیک گفت: برای امتحان این روش در یک مکان آرام و راحت بنشینید و ابتدا باید حتما نوک زبانتان را روی بافت پشت دندان‌های جلویی بالای خود قرار دهید.

    سپس به مدت چهار ثانیه نفستان را از بینی و بی‌صدا به داخل فرو دهید.

    قبل از بازدم، نفست خود را به مدت هفت ثانیه نگه دارید.

    هنگام بازدم نیز به مدت هشت ثانیه هوا را با قدرت از دهانتان بیرون دهید، طوری که با این کار صدایی مانند “هو” کشیدن، ایجاد شود. سپس این کار را برای چهار چرخه‌ تنفسی تکرار کنید.

    دکتر ویل تاکید دارد که برای چهار ماه‌ اول، افراد نباید این کار را بیشتر از چهار چرخه انجام دهند.

    وقتی با این روش احساس راحتی بیشتری کردید، می‌توانید آن را تا هشت چرخه افزایش دهید. این پزشک آمریکایی همچنین توصیه می‌کند که انجام این کار در هر نوبت هرگز نباید از هشت چرخه بیشتر شود.

    آیا این روش موثر است؟

    ویل می‌گوید که این روش، راهکاری عالی و موثر برای کمک به خوابیدن افراد در شب است و همچنین کمک می‌کند اگر نیمه‌شب بیدار شدند، بتوانند دوباره بخوابند. او ادعا می‌کند که این روش می‌تواند به کاهش اضطراب، پایین آوردن ضربان قلب، پایین آوردن فشار خون و بهبود گوارش کمک کند.

    هرچند باید به این نکته توجه داشت که در مورد اثربخشی این روش، هیچ پژوهشی در مقیاس بزرگ هنوز انجام نشده ‌و کارآیی آن براساس تکنیک‌های تنفسی بررسی شده است.

    منبع: ایسنا
    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *