به گزارش نخست نیوز ، سردار دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با شرکت در هفتمین اجلاسیه کنگره ملی همفکری بسیج دانشآموزی که در مجتمع فرهنگی ۱۳ آبان (لانه جاسوسی سابق) برگزار شد، گفت: اهمیت خلیج فارس را جوانان باید بدانند و اینکه کشورمان دارای منابع و ظرفیت های مهم در خلیج فارس است و از اهمیت جغرافیایی بسیار بالایی برخوردار می باشد.
وی ادامه داد: البته همین اهمیت ها موجب شده تا آمریکایی ها چشم طمع به منابع عظیم این منطقه داشته باشند و با تحمل هزینه های گزاف و سختی های فراوان به خلیج همیشه فارس بیایند.
وی اظهار داشت: نیروی دریایی سپاه از بدو تاسیس دوشادوش همرزمان غیور نیروی دریایی ارتش توانسته اند به خوبی از منابع و منافع جمهوری اسلامی در خلیج فارس و دریای عمان حفاظت نمایند.
سردار تنگسیری افزود: ما در نیروی دریایی سپاه برای دفاع از حریم کشورعزیزمان در خلیج فارس تا کنون ۹ شهید در نبردهای مستقیم با آمریکایی ها تقدیم نظام اسلامی کرده ایم. البته در درگیری هایی که با آمریکاییها داشتیم ، برخی از آنها بنا بر ملاحظاتی تاکنون رسانهای نشده است. ما به ازای ۹ شهید تقدیمی در نبرد مستقیم با امریکایی ها ، توانستیم با لطف خدای متعال ، ۹ سیلی به یاد ماندنی به آنها بزنیم و آنها امروز به خوبی سیادت جمهوری اسلامی در عرصه دریایی متوجه شده اند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در جنوب کشورمان در خلیج فارس و دریای عمان بیشترین سواحل را دارد، افزود: بعلت جانفشانی شهدای والامقام و مجاهدت رزمندگان ادامه دهنده راه شهدا ، دیگر هیچ کس نمیتواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؛ امروز تمام شناورها هنگام ورود به خلیج فارس در تنگه هرمز با «إعمال کنترل باند دریایی» مورد کنترل ورود و خروج قرار می گیرند و اولین جزیره در ورودی تنگه هرمز، جزیره لارک است و وقتی به عمق خلیج فارس وارد میشویم، سه جزیره استراتژیک بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک را داریم به نحوی که وقتی هر شناوری وارد خلیج فارس میشود، باید از مقابل این جزایر کشورمان عبور کند؛ البته هیچکدام از شناورهای کشور امریکای متجاوز و همپیمانان پوشالی آن ، از منطقه یادشده عبور نمیکنند؛ و آنها به محض ورود، از آبراههای بینالمللی عبور میکنند و وارد آبهای ما نمیشوند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: در هشت سال دفاع مقدس وقتی عراق با آن همه تجهیزات و کمک هایی که به آن می شد در مقابل ایران مستأصل شد، آمریکاییها بصورت مستقیم بهمنظور حمایت از ارتش صدام، از سال ۱۳۶۶ وارد درگیری مستقیم با ایران در خلیج فارس شدند.
وی افزود: در دوران دفاع مقدس، هواپیمای عراقی با ناو آمریکایی «استارک» ارتباط داشت و به وسیله این شناور چک میکرد که آیا فضای منطقه «کلیر» است، یا شناوری از ایران در منطقه وجود دارد یا خیر؛ اما با این حال، هواپیمای عراقی اشتباهی این ناو را مورد اصابت قرار داد و طی آن ۱۱ نفر از پرسنل این ناو کشته شدند.
سردار تنگسیری خاطرنشان کرد: نیروی دریایی سپاه در دفاع مقدس از موشکهای قدیمی چینی «اچ وای تو» استفاده میکرد و با استفاده از این موشکها که عراقیها هم از آن داشتند، اولین سیلی ایران به نفتکش «سانگاری» آمریکا زده شد و پس از آن حمله به شناورهای «سی اور سی تی» و «بریجتون» و ناو «ساموئل»، انهدام یک بالگرد توسط گروه شهید مهدوی و بالگردی دیگر در حوالی جزیره بوموسی، اسارت چهار نفر از تفنگداران آمریکایی با ۲ نفر خدمه کویتی و مورد آخر، توقیف نفتکش در ماه جاری سیلیهای دیگری بود که توسط ایران به آمریکا زده شد و در خصوص این نفتکش، آمریکاییها علیرغم تلاشی که داشتند، نتوانستند موفق شوند.
دیدگاهتان را بنویسید