به گزارش نخست نیوز؛
دکتر محسن محور به مناسبت 30 فروردینماه، روز علوم آزمایشگاهی به خبرنگار ما، گفت: آزمایشگاه بیمارستان رضوی در سال گذشته، در مجموع 275 هزار و 51 بیمار را پذیرش کرده که از این تعداد، 161 هزار و 701 نفر از بیماران بستری و 113 هزار و 350 نفر نیز از بیماران سرپایی بیمارستان بودند.
وی افزود: این آزمایشگاه، با دارابودن بخشهای خونشناسی، بیوشیمی، هورمونشناسی، سرولوژی، پاتولوژی، مولکولار پاتولوژی، جذب اتمیک و جنینشناسی، امسال نیز در زمینه انجام آزمایشات روتین و تخصصی،در چهار شاخه آزمایشات کلینیکال، پاتولوژی، مولکولار پاتولوژی و جنینشناسی، فعالیت دارد.
این مقام مسئول، بیان کرد: بانک خون آزمایشگاه بیمارستان رضوی نیز بهعنوان یکی از شاخصترین بانک خونهای استان خراسان رضوی، با استفاده از استانداردهای هموویژیلانس سازمان انتقال خون، وظیفه تأمین فرآوردههای خونی مورد نیاز بیماران سرپایی و بستری را،بر عهده دارد.
وی،ادامه داد: میزان فرآوردههای خونی تحویلی توسط بانک خون بیمارستان در سال گذشته نیز 15 هزار و 657 واحد، بوده است.
ویژگیهای شاخص
دکتر محور، تصریح کرد: آزمایشگاه بیمارستان رضوی با بهرهگیری از تجهیزات روز دنیا و دانش روز، در تمامی بخشهای تخصصی، در حال خدمترسانی به مراجعان داخلی و خارجی است.
وی افزود: استفاده از تجهیزات با دقت و صحت بالا در انجام تستهای آزمایشگاهی همچون دستگاههای کوباس 6000 و E411 در بخشهای هورمونشناسی و بیوشیمی و دستگاههای جذب اتمیک ابزوربشن و سایر تجهیزات روز دنیا در بخشهای فنی، در بالابردن کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران، نقش به سزایی، داشته و دارد.
مدیرعامل بیمارستان رضوی، درباره دیگر ویژگیهای شاخص این آزمایشگاه نیز،گفت: از جمله این ویژگیها میتوان از خدمترسانی به بیماران بهصورت شبانهروزی، پذیرش تمامی بیمههای پایه و همچنین بیشتر بیمههای تکمیلی برای رفاه حال مراجعان و گسترده بودن پنل آزمایشات انجام شده در واحد آزمایشگاه،نام برد.
وی ادامه داد: همچنین میتوان به همکاری با پزشکان متخصص پاتولوژیست و شاخص و نیروهای فنی زبده و کارآمد در عرصه آزمایشگاه و مجاورت واحد آزمایشگاه با سایر واحدهای مورد نیاز مراجعان همچون داروخانه، آندوسکوپی، رادیولوژی و… در راستای سهولت بهرهگیری از خدمات پزشکی، اشاره کرد.
اقدامات اثرگذار در ارتقای خدمات
دکتر محور،بیان کرد: دراینمیان، افزایش پنلهای فلوسایتومتری و ایمونوهیستوشیمی و تستهای مولکولار و آزمایشات تخصصی مورد نیاز پزشکان، نقش اثرگذاری در ارتقای سطح خدمات ارائه شده به بیماران در این آزمایشگاه در سال 1403، داشته است.
وی افزود: همچنین بهروزرسانی تجهیزات متنوع در بخشهای پاتولوژی، بیوشیمی، هماتولوژی و هورمونشناسی، به افزایش سطح کیفی خدمات ارائه شده در آزمایشگاه در سال گذشته، منتهی شده است.
البته افزایش فضای نمونهگیریهای آقایان و بانوان و همچنین راهاندازی محل نمونهگیری ویژه کودکان، در افزایش رضایت مراجعان،نقش مهمی، داشته است.
وی گفت: امسال نیز آزمایشگاه بیمارستان رضوی در راستای ارتقا و حفظ کیفیت خدمات ارائه شده به مراجعان و همسو با انتقال مجموعه کلینیکهای بیمارستان به ساختمان جدید بُشری، اقدام به راهاندازی واحد پذیرش و نمونهگیری در این ساختمان نوساز کرده است که موجب تسهیل در امر پذیرش مراجعان به کلینیکهای بیمارستان، شده است.
مدیرعامل بیمارستان رضوی، ادامه داد: همچنین تمامی فرآیند انجام تست اسپرموگرام؛ از ابتدای پذیرش تا مرحله نمونهگیری، با در اختیار قراردادن فضای مناسب و آرام به بیماران، در این مجموعه انجام میشود که این امر نیز رضایت مراجعان را، جلب کرده است.
وی،تصریح کرد: در سال جاری نیز،انجام اقداماتی نظیر،گسترش پنل تستهای تخصصی طبق نیازسنجی و درخواست پزشکان، خرید و بهروزرسانی تجهیزات مورد نیاز بهمنظور حفظ و ارتقای خدمات ارائه شده به بیماران و جذب نیروهای متخصص و کارآمد جدید در واحد آزمایشگاه، در دستور کار بیمارستان رضوی قرار دارد.
گسترش فضای فعالیت
دکتر محور با اشاره به اینکه آزمایشگاه بیمارستان رضوی از سال 1384 شروع به کار کرده است، گفت: با توجه به افتتاح ساختمان نوساز بشری بیمارستان در سال 1403، در حال حاضر این آزمایشگاه در دو فاز شامل آزمایشگاه مرکزی با فضای ۱۹۷۰ مترمربع و آزمایشگاه درمان ناباروری(IVF) مستقر در کلینیک تخصصی درمان ناباروری بشری با فضای حدود 520 مترمربع، فعالیت میکند.
وی خاطرنشان کرد: آزمایشگاه مرکزی بیمارستان رضوی نیز با مشارکت هفت مسئول فنی متخصص در حوزه پاتولوژی و آزمایشگاهی و 70 نیروی فنی و اداری، بهصورت شبانهروزی در تمامی ایام هفته، آماده خدمترسانی به مراجعان بستری و سرپایی بیمارستان، است.
منبع آستان نیوز
دیدگاهتان را بنویسید