به گزارش نخست نیوز ، مسعود پزشکیان رئیسجمهور پس از پایان اولین نشست سران قوا در سال ۱۴۰۴، با بیان اینکه «جلسات سران قوا تقریباً هر هفته و به شکل مستمر در راستای بررسی موضوعات مطرح و مهم برای سه قوه برگزار میشود و نتایج بسیار خوبی داشته است»، اظهار داشت: در جلسه این هفته موضوع اصلی، پیگیری اجرای شعار سال و چگونگی تمهید بسترها برای جذب سرمایهگذاری و مشارکت مردم در حوزه کاری هر یک از قوای مجریه، مقننه و قضائیه بود.
وی با اشاره به اینکه «باور دارم با هماهنگی مطلوبی که بین سه قوه وجود دارد و جهتگیریهایی که از سوی مقام معظم رهبری ترسیم شده است، به حول و قوه الهی خواهیم توانست بر بیشتر مشکلات غلبه کنیم»، افزود: مصمم هستیم که اهداف تعیین شده را اجرایی کنیم و هماهنگی و همدلی موجود میان قوا میتواند به ما در این زمینه کمک جدی کند.
وی با بیان اینکه «همواره این نگرانی را داشتهام که اختلافات ما بهانه و زمینه نفوذ دشمن در کشور را فراهم میکند»، تصریح کرد: اگر ما وحدت و انسجام داشته باشیم و به زبان و نگاه مشترک برسیم، که این زبان و نگاه مشترک طبیعتا بر مبنای جهتگیریهای اعلامی رهبر معظم انقلاب اسلامی شکل میگیرد، اصولا در عرصه اجرا دیگر نباید تضاد و مشکلی در کار به وجود بیاید و با تکیه بر این همدلی، به حول و قوه الهی خواهیم توانست به دور از اقدامات شعاری، اهداف تعیین شده را عملیاتی کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای، هم در جمعبندی نشست امروز سران قوا گفت: امید است در سال ۱۴۰۴ با هماهنگی میان ارکان مختلف نظام، همت مردم و تلاش همه کارگزاران، گامی بلند در مسیر تحقق شعار سال، بهبود شاخصهای اقتصادی و بهویژه گشایش در معیشت مردم برداشته شود.
رئیس قوه قضائیه در تبیین الزامات تحقق شعار سال، به چند محور کلیدی اشاره کرد و گفت: از مهمترین مؤلفهها برای سرمایهگذاری در بخش تولید، تأمین امنیت سرمایهگذاری است. این امنیت باید هم در بُعد تدوین قوانین و مقررات تضمین شود و هم در حوزه اجرا و نظارت و از جمله از سوی دستگاههای نظارتی و قوه قضائیه نیز مورد اهتمام قرار گیرد.
وی با تأکید بر ضرورت تأمین نقدینگی برای رشد تولید افزود: نقدینگی مورد نیاز بخش تولید، با توجه به شرایط اقتصادی کشور، باید از مسیر صحیح و از جمله از طریق نظام بانکی تأمین شود. دولت، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد در تلاش هستند تا تسهیلات بانکی به سمت فعالیتهای مولد هدایت شود و از ورود نقدینگی به حوزههای غیرمولد یا کاذب جلوگیری شود.
وی یکی دیگر از ضرورتهای تحقق شعار سال را مردمیسازی اقتصاد و تولید دانست و خاطرنشان کرد: اقتصاد و سرمایهگذاری در تولید نباید به گروه یا طیف خاصی محدود شود. با عزمی که در دولت مشاهده میشود، باید زمینهای فراهم شود که مردم به صورت گسترده در سرمایهگذاری و تولید مشارکت داشته باشند.
محسنی اژهای همچنین با تأکید بر لزوم حمایت هدفمند و اولویتمحور از تولید، گفت: در بخشهایی مانند کشاورزی و صنعت، باید اولویتها مشخص شود تا با برنامهریزی دولت و مشارکت سایر قوا و نهادها، منابع و امکانات بهدرستی هدایت شده و تخصیص یابد. این اولویتها باید هم برای مردم و هم برای دستگاههای اجرایی روشن باشد.
منبع ایسنا
دیدگاهتان را بنویسید