×
×
جدیدترین‌‌ها

انسداد سه محور شمالی،
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور

  • کد نوشته: 120082
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
  • رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از انسداد سه محور چالوس، آزادراه تهران – شمال و محور هراز (مسیر جنوب به شمال) خبر داد.
    آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور

    به گزارش نخست نیوز، سرهنگ احمد شیرانی در گفت‌وگو با نخست با اشاره به آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمالی کشور، گفت: محور چالوس و آزادراه تهران – شمال مسیر (رفت و برگشت) و محور هراز مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی مسدود می باشند. تردد در محور هراز مسیر(شمال به جنوب) و محور فیروزکوه و آزادراه قزوین – رشت مسیر (رفت و برگشت) روان است. ضمنا محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

    وی در خصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی سایر محورها نیز بیان کرد: ترافیک در آزادراه قزوین – کرج حدفاصل مهرویلا تا پل کلاک و در محور شهریار – تهران حدفاصل شهریار تا شهرقدس سنگین است.

    منبع ایسنا

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *