×
×
جدیدترین‌‌ها

دیپلماسی انتخابات ۱۱ اسفند در دستان عابدینی

  • کد نوشته: 119425
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
  • شاید این دوره از انتخابات مجمع فدراسیون فوتبال را بتوان  یکی از بی اهمیت ترین دوره انتخاب ریاست این فدراسیون دانست.  حذف کفاشیان ، عزیزی خادم و عدم حضور نخبه های این مسئولیت خطیر ،از عواملی است که از اعتبار این مجمع کاسته است  .
    دیپلماسی انتخابات ۱۱ اسفند در دستان عابدینی

    **

    کمتر از دوهفته به مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال ایران باقی مانده است و از پنج گزینه اصلی فقط ، تاج ، بهاروند ، و عابدینی به رقابت خواهند پرداخت . و پیش بینی کارشناسان فوتبال ، این دوره را ساده ترین مرحله برای انتخاب  مجدد تاج میدانند.
    همانطوری که مخاطبان امر مطلع هستند کفاشیان و عزیزی خادم بدلیل ابهامات کیفری رد صلاحیت شدند و هر کدام شان فدراسیون فوتبال و ضابطان قضایی را به شکایت در AFC و فیفا تهدید کردند .
    در پیش گرفتن سیاست برخورد با ضابطان قضایی ، می تواند دارای پیامدهای مختلف ازجمله شیوه برگزاری کاملا دمکراتیک را برای افکار عمومی بهمراه داشته باشد .
    *هدر دیکتر*  در کتاب دیپلماسی فوتبال از زبان فرانکلین روزولت می نویسد   ؛ *در عالم سیاست هیچ چیز  تصادفی نیست* ،
    در دیدگاه اول بخاطر جذابیت و محبوبیت این رشته در همه کشورها ، بسیاری از افراد سیاسی درآغاز دوره های انتخاباتی ،  بخاطر شهرت و محبوبیت ورزش فوتبال ، با بهره گیری از دیپلماسی فوتبال  در اولین رویکرد    به  باشگاهها و بازیکنان مشهور و محبوب  روی می آورند  و در کنار آن افکار عمومی و رأی دهندگان  را با  وعده های مختلف همسو میکنند تا با تضارب آرا ، پیروز میدان شوند .
    فوتبال در مستطیل سبز شبیه حقوق بین الملل است جایی که هر کس مقررات و قواعد تاکتیک و تکنیک ها و زبان رایج را بهتر بداند برنده است .
    افراد با افکار دیپلماسی از یک تیم و یا چهره های مردمی و محبوب بعنوان ابزار پیشبرد اهداف خود استفاده می کنند .
    *زمانی که سخن از دیپلماسی فوتبال است نباید همیشه فرض را بر تصویر مثبت گذاشت* .
    اخیرا ، امیر عابدینی برای بازار گرمی و  کسب آرا و توجه بیشتر  ، در مصاحبه های خود از قدرت نرم برای نفوذ در افکار عمومی (حضور علی دایی در فدراسیون فوتبال کشور) بهره برده است   و برای تقویت  مصاحبه خود، علی دایی را اسطوره فوتبال ایران خواند .
    پرسشی که مطرح می شود چرا امیر عابدینی ، تواناییهای مدیریتی ، تحصیلات ، تسلط به سه زبان ، جذب یک امتیاز ویژه در afc و فیفا  را  دو هفته به آغاز رقابتها عنوان کرده است ؟.
    گمان می رود عابدینی با آگاهی کامل از  دیپلماسی و دانش روابط حقوق بین الملل ، این بحث ها را برای برنامه های  آینده خود به میان آورده است  تا بتواند ازاین رهگذر توشه و همفکری را در انتخابات پیش رو همراه داشته باشد .
    علی دایی فراتر از کاراکترهایی که به ایشان نسبت داده اند ، هستند و حضور ایشان به مراتب از جایگاه ریاست فدراسیون و یا دبیری در این سازمان بالاتر است قبل از اینکه شما در زمان انتخابات نام ایشان را برای حضور در ارکان فدراسیون مطرح بکنید می بایست از سوی وزیر ورزش  دعوت به همکاری می شد .
    ناگفته نماند ،چهره های کاریزما در فوتبال کشور انگشت شمارند که با سیاست های جاری در فدراسیون فوتبال ، یا دعوت به  پست های مدیریتی  نمی شوند و یا  تمایل به همکاری با این سازمان را ندارند .
    این مهم اولین پرسشی است که احمد دنیا مالی بطور ریشه ای با نظر سنجی  از کارشناسان امر باید به آن پاسخ دهند ، تا شبهات موجود در نزد افکار عمومی مرتفع شود .
    در پایان باید اشاره کرد ،فوتبال ایران بعد از  تاریخ ۱۱/ اسفند و  با انتخاب هر کدام از سه گزینه ، ادامه برنامه های  گذشته است که اتفاق یا میان بری برای رسیدن به آرمانهای فوتبال پیش بینی نمی شود .
    مهرشاد عنبری 

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *