×
×
جدیدترین‌‌ها

ساعت جادویی در مشهد برگزارشد

  • کد نوشته: 116441
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳
  • نشست خبری پویانمایی سینمایی «ساعت جادویی» اثر هنرمندان پویانمایی مشهد مقدس در سالن سینما مهر کوهسنگی برگزار شد.
    ساعت جادویی در مشهد برگزارشد

    به گزارش نخست نیوز در این نشست خبری، محمد حسین‌زاده، ضمن تبریک اعیاد پیش رو در ماه متبرک رجب از همت و تلاش مضاعف هنرمندان حوزه پویانمایی استان به‌خصوص در مشهد مقدس، قدردانی کرد و گفت: با عنایت به اهمیت حرکت به سوی جهانی شدن در عصر امروز، تنها راه مواجهه با این پدیده، تعامل مؤثر با فرهنگ جهانی، با هدف پاسداشت و حفظ هویت فرهنگی ملت است و هر ملتی باید در برابر فرهنگ جهانی از ذخایر و داشته‌های خود برای تعامل تأثیرگذار بر دیگر فرهنگ‌های جهان بهره جوید.

    وی ضمن تقدیر از تولید انیمیشن ساعت جادویی به‌دلیل تکیه بر تاریخ و هویت ایرانی، حوزه پویانمایی در استان خراسان رضوی و مشهد را یکی از قطب‌های اثرگذار و پر تلاش در حوزه تولیدات سینمایی و انیمیشن کشور دانست و افزود: همه تلاش‌ها و سختی‌هایی که هنرمندان پویانما از دو سال گذشته در مسیر بالندگی و پرورش نیروهای خلاق و متخصص آغاز کرده‌اند، حال به بار نشسته است و ما شاهد تولید سومین انیمیشن با عنوان «ساعت جادویی» پس‌از انیمیشن‌های «گانورا» و «ایلیا در جست‌وجوی قهرمان» هستیم که ثمره‌ی هم‌داستانی و پشتیبانی گروه تولید این پویانمایی‌ها از یکدیگر و تلاش در رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت هم می‌باشد. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با تأکید بر میزان بالای اثرگذاری پویای نمایی نسبت‌به فیلم‌های سینمایی گفت: اساساً پویانمایی وجهی از وجود انسان را درگیر می‌کند که به بخش وجودی کودکانه‌اش تلنگر می‌زند؛ وقتی قرار است یک مفهوم فرهنگی و تاریخی تولید شود، باید بتوان وجه خلاقه، جویا و کنجکاو تماشاگر را بیدار کرد؛ این وجه همان وجود کودکانه ی درون آدمی است.

    در انیمیشن، فیلم‌نامه‌نویس، کارگردان و تهیه‌کننده، دستشان برای تحریک قوه‌ی خیال‌پردازی باز است و لطافت و ظرافت درونی آثار پویانمایی می‌تواند بر ذهن و خیال بیننده بیشترین میزان اثرگذاری را داشته باشد. وی با طرح مسئله اثرگذاری پویانمایی در فضای بین الملل ادامه داد: انیمیشن به شکل غیر قابل انکاری می‌تواند در فضای بین‌الملل تأثیرگذار و جریان‌ساز باشد؛ فضای معنوی و آرمانی را می‌توان به‌صورت جدی در قالب پویانمایی مطرح و به جهان عرضه کرد. محمد حسین‌زاده هنر انیمیشن را هنر گران و تولید آن را مستلزم حمایت‌های جدی دانست و گفت: در حوزه تولید بخش فرهنگ و هنر، تسهیلاتی وجود دارد؛ اما این تسهیلات در حوزه انیمیشن با آن‌چه در واقعیت هزینه می‌شود، فاصله زیادی دارد. طی مکاتبه ای که با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام‌شده است بر این فاصله تأکید گردیده و خواسته شده‌است تا در این خصوص بازنگری صورت گیرد. بازده زمانی تولید یک فیلم سینمایی به‌طور تقریبی یک سال است، اما یک انیمیشن، دو تا چهار سال طول می‌کشد تا مراحل تولید خود را بگذراند و سرمایه‌گذار این بخش می‌داند که سرمایه‌اش بعد از اکران بازپرداخت می‌شود؛ پس باید نوع پشتیبانی ها هم متفاوت باشد.

    وی افزود: در استان خراسان رضوی، حوزه مسئولیت اجتماعی بخش صنایع و معادن در زمینه حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و هنری بخصوص حمایت از تولیدات پویانمایی، ضعیف عمل کرده‌است؛ درحالی‌که این هنر در پشتیبانی از بخش صنایع و تولیدات آن می تواند عملکرد بسیار مثبتی داشته باشد. وی تصریح کرد: برای رفع این مسئله باید سیاست‌گذاران فرهنگی و هنری استان و حوزه صنایع و معادن، دید خود را با توجه به ظرفیت بالفعل پویا نمایی نسبت‌به این هنر ارزشمند و تأثیرگذار تغییر دهند و مجموعه‌های قدرتمندی چون شهرداری و آستان قدس در موضوع هویت شهر مشهد و فرهنگ رضوی می‌توانند از ظرفیت بالای پویا نمایی حداکثر بهره را ببرند و سرمایه‌گذاری در این بخش هنری می‌تواند صرفه ی اقتصادی جدی را به‌همراه داشته باشد.

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>
    برچسب ها ساعت جادویی

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *