×
×
جدیدترین‌‌ها

مترو برای بانوان رایگان شد

  • کد نوشته: 115275
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳
  • این برنامه‌ها شامل تخفیف‌ها و خدمات رایگان برای بانوان در روز زن است که شامل تردد رایگان در اتوبوس‌ها و مترو، خدمات تفریحی رایگان در استخر‌ها و بازدید رایگان از موزه‌ها می‌شود.»
    مترو برای بانوان رایگان شد

    به گزارش نخست نیوز، استفاده از مترو در روز یکشنبه ۲ دی‌ماه همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت مقام زن و روز مادر برای بانوان تهرانی رایگان است.

    ، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه روز شنبه گفت: به مناسبت این روز فرخنده و بر اساس دستور شهردار تهران، یکشنبه دوم دی‌ماه استفاده از مترو برای تمامی بانوان در خطوط هفت‌گانه متروی تهران و حومه رایگان خواهد بود.

     

    رضا محمدنژاد با اشاره به فضاسازی ایستگاه‌ها و واگن قطارها اظهار کرد: امسال نیز همانند سنوات گذشته، برنامه‌هایی در هفته بزرگداشت زن و مقام مادر در شهر زیرزمینی برگزار خواهد شد.

    منبع فرارو

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *