به گزارش نخست نیوز، غلامرضا بنی اسدی_کفران هم پوشیدن و نادیده انگاشتن است که اینجا دقیقا صدق میکند.
اینکه عظمت نام حضرت فاطمه(س) را در این موضوع خلاصه کنیم، ریختنِ بحر، در کوزه است.
حجاب، واجب است بیتردید اما فراوان واجبهای دیگر هم هست که با الگو گیری از حضرت زهرا(س) باید به آن رسید. شاید بتوان گفت کاملترین تعریف درباره آن حضرت را امام خمینی(رض) به ما تعلیم میکنند؛” انسان کامل به جهت آنکه مظهر همه اسما و صفات الهی است، تجلیگاه همه کمالاتی است که برای انسان متصور است. فاطمه(ع) از مصادیق بارز انسان کامل است.
ازاینرو ایشان درباره مقامات معنوی فاطمه(ع) معتقد است، تمام ابعادی که برای انسان و زن میتوان تصور کرد، در آن بانو جلوه کرده بود و ایشان تمام حقیقت انسان بود و همه معنویات، جلوههای ملکوتی، جلوههای الهی، جلوههای جبروتی، جلوههای مُلکی و ناسوتی در ایشان وجود داشت و همه ویژگیهای پیامبران را دارا بود.
” حضرت روحالله همچنین بر اساس روایتی از امام موسیبنجعفر(ع)، شب قدر را به فاطمه(ع) تفسیر میکند.
شبی که تقدیر انسان در آن تحریر میشود. آیا عظمتی چنین بیمثل و مانند را در حصرِ یک موضوع گرفتن، کوچکسازی آن نیست؟ امامخمینی، فاطمه(ع) را از معجزات تاریخ و مایه افتخار هستی و افتخار خاندان وحی میشمارد که چون خورشیدی بر تارک اسلام میدرخشد. با این معجزه قطعا باید همه زندگی را در تراز ایمانی قرارداد.
امام روحالله حق مطلب را چنین ادا میکنند که،” فضایل ایشان همتراز فضایل بینهایت پیغمبر اکرم(ص) و خاندان عصمت و طهارت است.” پس در خوانش مقام زهرایی حضرت فاطمه(س) به درخشندگی تمام ساحتی ایشان باید نظر داشت. به تعالیمی جان را جلا داد که در عرصههای فرهنگی، معنوی، اجتماعی، سیاسی به زیست درآمده است.
ایشان، فراتر از فضیلتهای اخلاقی، مظهرِ همه مکارِمِ اخلاق هستند. همان چه در بعثتِ رسول خاتم فلسفه سازی شده است.
دیدگاهتان را بنویسید