به گزارش نخست نیوز، مجید خروشی-محمد حسین عبدالهی در این نشست از تحصیل ۲۷ هزار دانش آموز اتباع در مدارس خراسان رضوی خبر داد و گفت: پذیرش دانش آموزان اتباع در مناطق هفت گانه آموزش و پرورش مشهد انجام میشود و همین امر سبب روند کاهشی دانش آموزان اتباع در منطقه تبادکان شده است و بیشترین جمعیت اتباع در منطقه گلشهر متمرکز شده است.
وی عنوان کرد: خوشبختانه با تمهیداتی که اتخاذ شد و با کمک خیرین در احداث زیر ساختها مدرسه بدون معلم درمنطقه آموزش و پرورش تبادکان نداریم. وی در این نشست از افزایش سرانه آموزشی و ورزشی در این منطقه خبر داد و گفت: سرانه آموزشی در منطقه تبادکان به ۳متر و سرانه ورزشی به یک متر افزایش داشته است.
وی در این نشست که با حضور محمد زاده مسوول روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد از افتتاح و بهره برداری چهلمین مدرسه در منطقه تبادکان درمراسم سه شنبه های افتتاح خبر داد. عبدالهی در ادامه با اشاره به جذب۷۰ میلیارد تومان اعتبارات بین المللی در احداث زیر ساختها و تجهیز مدارس خبر داد و اظهار داشت: از این مبلغ به ارزش ۴۰ میلیارد تومان در احداث زیر ساختها و مدارس و همچنین۳۰ میلیارد تومان در جهت تجهیز امکانات مدارس در منطقه تبادکان اعتبار جذب شده است.
عبدالهی به اجرای طرح مولد سازی در احداث زیر ساختها و تکمیل پروژه های نیمه تمام در منطقه تبادکان اشاره و گفت: هم اکنون بیش از نیمی از پروژه های نیمه تمام با آجری رخ مولد سازی تکمیل و آماده بهره برداری شده است.
وی به دغدغه های در راستای تملک زمین برای احداث آموزشگاه در منطقه تبادکان اشاره و گفت: برخی از زمینهای تملک شده معارض شخصی داریم که درصدد حل این مشکلات از طریق مراجع حقوقی و قانونی هستیم.
وی با اشاره به این که منطقه آموزشی تبادکان با 160هزار دانش آموز و 132هزار معلم و کادر آموزشی به عنوان بزرگترین مرکز آموزشی کشور محسوب می شود گفت: خوشحالیم که ۳۷ مدرسه کانکس دار را به ۱۱مدرسه تقلیل داده ایم و این روند کاهشی تداوم خواهد داشت تا شاهد تحصیل همه دانش آموزان در شرایط مساعد تحصیلی قرار گیرند. محمد حسین عبدالهی در ادامه این نشست به عملکرد آموزش و پرورش تبادکان در جهت ارتقای فضای آموزشی و خدماتی در این منطقه پرداخت و گفت: ایجاد نمایندگی مجمع خیرین مدرسه ساز, ارتقای جایگاه منطقه تبادکان به معاونت اداره کل و مدیریت با ۱۶۰ هزار دانش آموز، جلب مشارکتهای مردمی و افزایش اعتبارات دولتی در احداث ۵۰۰ کلاس درس و افتتاح ۲۰۰ کلاس در مدت یک سال از دی ماه ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ و افزایش سرانه فضای آموزشی بیش از ۱۷ هزار دانش آموز در دو سال اخیر احداث ۱۱ زمین چمن مصنوعی به مدت ۱۸ ماه و افزایش ۵ برابری تعداد زمین چمن از دو به ۱۱ زمین چمن مصنوعی ، احداث ۳ سالن ورزشی و استخر و افزایش سرانه ورزشی از ۴ صدم درصد به ۵ برابر،الحاق قریب به ۷۰ هزار متر مربع زمینهای اهدایی به بافت روستایی و شهری و بین شهری و پیش بینی احداث فضاهای آموزشگاهها ،جاب مشارکت ۸۳ گروه جهادی، بهسازی ۱۱۵ مدرسه،فعال سازی کانون بازنشستگی و خدمات پزشکی ،کسب ۲۸ مقام کشوری،احداث مرکز مشاوره تخصصی ,تاسیس و راه اندازی ۵۱ کد مدرسه جدید ،کسب مقام اول هنرستانهای کشور در طرح الفتا بخشی از خدماتی است که در منطقه تبادکان صورت گرفته است.
وی همچنین از افتتاح و بهره برداری از چهلمین مدرسه خیر ساز در سه شنبه های افتتاح در منطقه تبادکان خبر داد. وی به تأسیس ۵۷ واحد تجاری در منطقه آموزش و پرورش تبادکان خبر داد و گفت: این مراکز تجاری تاکنون در ۲۲منطقه افتتاح و به بهره برداری رسیده است. معاون مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره ترک تحصیل ۲۴درثد دانش آموزان ونطقهدوس مشهد گفت: در این خصوص راهکارهایی ارایه شده و اغلب این دانش آموزان که با مشکلات معیشتی روبرو بودند تحت عنوان طرح مهارت آموزی تحت پوشش قرار گرفته و شرایط تحصیل آنان فراهم به طوری که ۶۰ درصد این دانش آموزان جذب آموزش های مهرت آموزی و تحصیلی شده اند.
عبدالهی از ۲۲مدرسه روستایی که به صورت مختلط در منطقه تبادکان مدیریت می شود خبر داد و تصریح کرد: خوشحالیم که منطقه تبادکان مدرسه بدون معلم را امسال تجربه نمی کند مدیر کل آموزش و پرورش تبادکان مشهد به دو رویکرد و طرح عملیاتی در این منطقه اشاره و عنوان کرد: طرح فرهنگی شورای فرهنگی ایران قوی با رویکرد ارتقای سطح آموزش و نخبه پروری و همچنین طرح کیفیت بخشی آموزشی با ۸۵ گروه جهادی در منطقه تبادکان عملیاتی شده است.
وی ضمن تقدیر و قدردانی از خیرین مدرسه ساز گفت: نمایندگی مجمع خیرین مدرسه ساز را برای نخستین بار در منطقه تبادکان تاسیس و راه اندازی کردیم تا از این عزیزان که در جهت ارتقای فضای آموزشی و تحصیلی دانش آموزان خیرخواهانه تلاش می کنند طی برنامه های ویژه تقدیر و قدر دانی صورت گیرد.
دیدگاهتان را بنویسید