×
×
جدیدترین‌‌ها

دردومین همایش ملی بازاریابی (رویکرد نوین )
چگونه شرکت ها بازارها را تسخیر می کنند؟!

  • کد نوشته: 111195
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳
  • پروفسور سید حمید خدادای دردومین همایش ملی بازاریابی (رویکرد نوین ) گفت: یکی از مواردی که اخیرا باعث دگرگونی در همه حوزه ها بخصوص در حوزه کسب و کار شده بحث فناوری های نوین است.
    چگونه شرکت ها بازارها را تسخیر می کنند؟!

    به گزارش نخست نیوز، سرور هادیان –  بویژه در حوزه های دیجیتال و هوش مصنوعی که این  موارد  برای شرکت ها هم تهدید و هم‌فرصت ایحاد کرده اند. وی افزود:  این در حالیست  که این تهدیدات  باعث شده بسیاری از شرکت‌هایی که یک حفاظی را برای خودشان با رویکردهای سنت ایجاد کرده بودند به تدریج آن ها نتوانند با تحولات جدید خودشان را همراه و همسو کنند واز میدان رقابت خارج شوند .

    این استاد دانشگاه ادامه داد: از طرفی فرصت‌هایی برای بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌های سنتی فراهم شد تا بتوانند با شرایط جدید خودشان را مطابقت بدهند و از مزایای آن بهره‌مند شود اما مهم‌ترین تحولاتی که در این زمینه رخ داده  اینست که برخی از شرکت‌ها تلاش کرده اند که در بدو شروع از تحولات و فناوری‌های نوین تغییراتی برای خودشان ایجاد نمایند.

    دکتر خدادادی  تصریح کرد:در اینجا این بحث مطرح است که این شرکت ها چگونه با توجه به این تغییرات خودشان را تطبیق دهند و نوع نگاه و رویکردشان را با شرایط فعلی متناسب سازی نمایند  تا حضور موثر و سودمندی را در بازار داشته باشند .

    وی با اشاره به  نظر تئودور لویت یکی از اساتید دانشگاه هاروارد گفت:  اودر یکی از مقالاتش در سال ۱۹۶۰ تاکید کرد، بسیاری از شرکت ها تمرکز خودشان را بجای آن که برروی مشتری قرار دهند ، برروی محصول قرارداده اند چون  در دوره هایی بحث  تولید و محصول محوری مطرح بوده است ،و بعد از ۶ دهه می بینیم این نکته مهم و بنیادینی است که او مطرح می کند و چقدر دارای اهمیت است و تغییرات شگرفی را برای شرکت ها بوجود می آورد .

    وی یادآور شد: از این رو نگاه ها را از سمت محصول محوری به سمت  ایجاد پلتفرم ها و از بین رفتن مرزهایی که بین صنایع بوجود آمده تحولی را مشاهده می کنیم که نگاه مشتری مداری ، نیاز های مشتری و با الگوهای مشتری سازی را پایه گذاری می کند که بعدها شرکت هایی مانند فیس بوک متاثر از این تغییرات است .

    این استاد دانشگاه تصریح کرد: درحال حاضر  رقابتی که در بازارها وجوددارد در ارتباط با محصولات مختلف به چشم می آید و در عملکرد سنتی غالبا نگاه ها درون محصول و صنعت قرار داشت اما  با گذشت زمان می بینم که فناوری های نوین چگونه این مرزها را در هم ریخته و باعث شده است که کسب و کارهای جدیدو صنایع مختلف بنوعی فعالیت های خودشان را توسعه بدهند ودر حال رشد باشند و این در حالیست که بسیاری از شرکت های موفق با ایجاد پلتفرم ها به سایر حوزه های کسب و کار ورود پیدا می کنند و سبب کمرنگ شدن مرزهای صنعت می شوند مثل اسنپ که در سایر حوزه ها مثل تحویل غذا و دارو فعالیت هایش را توسعه می دهد . این پژوهشگر توضیح داد: یکی از مسائل مهم ،حفظ مشتری و وفاداری اوست و چه مکانیزم هایی که او را  به شریک  تجاری و اقتصادی تبدیل کند، مطرح می شود .

    اما نکته مهم اینست که ما وقتی مشتری را جذب کردیم چگونه هزینه ترکش را بالا ببریم . ایجاد پلت فرم ها و تنوع سازی خدماتی که ما می توانیم به مشتری ها بدهیم که به راحتی به سمت رقبای ما نرود، مطرح است. دکتر خدادادی بیان کرد: ما ممکن است سرمایه گذاری زیادی برای به تله انداختن مشتری انجام بدهیم تا پس از یک بار خرید مدام از خدمات ما استفاده کند مثل استراتژی تیغ و دسته تیغ  که مطرح است . وی در پایان  تصریح داد: امروز داده‌های شرکت‌ها، منابع فیزیکی و غیر فیزیکی که معمولاً دارایی‌های سازمان‌ها با آنها سنجیده می‌شود فقط مطرح نیست و به نوعی  دارایی اصلی هر شرکتی مشتریان آن می‌باشند.

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *