×
×
جدیدترین‌‌ها

آیا اسب سواری برای زنان مضر است؟

  • کد نوشته: 108892
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳
  • اسب‌سواری ورزشی مفرح است که می‌تواند ازنظر جسمی و روحی باعث تقویت عضلات و روحیه افراد شود.
    آیا اسب سواری برای زنان مضر است؟

    به گزارش نخست نیوز،  شهرزاد طاهری کارشناس تربیت‌بدنی و ورزش _این ورزش  بسیار مفرح، گران‌قیمت و درعین‌حال پرطرفدار است که نیاز به آموزش مهارت‌های اولیه زیر نظر مربی دارد در غیر این صورت سوارکار ممکن است با خطراتی ازجمله افتادن از اسب و آسیب‌های جدی روبرو شود.

    آیا اسب‌سواری به پرده بکارت آسیب می‌زند

    برخلاف باور عموم ورزش‌هایی ازجمله سوارکاری، دوچرخه سواری ،  دو ، پرش ، شنا یا رقص باله آسیبی به پرده بکارت وارد نمی‌کند مگر این‌که حادثه‌ای غیرمترقبه رخ دهد که به وسط پاها آسیب برساند یا جسمی نوک‌تیز به پرده بکارت برخورد نماید که احتمالش بسیار کم است. اسب‌سواری به‌صورت مستقیم هیچ فشاری به پرده بکارت وارد نمی‌کند و صرفا باز شدن پاها از هم یا نشستن روی زین ، فعالیتی نیست که بتواند کشش خاصی روی پرده بکارت وارد کند.

    فواید اسب‌سواری برای زنان

    اسب‌سواری ورزشی است که ازنظر روحی و جسمی فواید زیادی برای زنان دارد.  باعث تقویت عضلات ، افزایش قدرت و استقامت و بهبود کلی فرم بدن می‌شود.پیچیدگی خاص و تصمیم‌گیری‌های به‌موقع در اسب‌سواری به‌خصوص هنگام عبور از موانع و مهارت برقراری ارتباط با اسب می‌تواند باعث تقویت ذهنی و قدرت تصمیم‌گیری به‌موقع شود.

    اسب‌سواری ازنظر روحی احساس شادی و آرامش ، کنترل احساسات ، تقویت اعتمادبه‌نفس و بهبود روابط اجتماعی می‌شود.

     عوارض اسب‌سواری برای بانوان

    عوارضی که اسب‌سواری ممکن است برای بانوان ایجاد نماید با آقایان مشابه است ولی ازآنجاکه عضلات خانم‌ها به‌طورکلی ضعیف از آقایان است ممکن است بیشتر دچار این عوارض شوند.

    – بروز عفونت : نشستن طولانی‌مدت روی اسب به دلیل ایجاد فضای بسته و عدم هوا رسانی مناسب به واژن می‌تواند باعث بروز عفونت شود البته نشستن 1 – 2 ساعت به‌شرط تعویض لباس‌زیر نمی‌تواند مشکلی ایجاد نماید.

    – آبسه و درد : بیماری جیپ سواران Jeep Disease مشکلی است که در اثر فشار زیاد به میان پاها هنگام نشستن روی زین ایجاد می‌شود و می‌تواند باعث ایجاد التهاب ، درد و آبسه در پوست بین پاها شود به‌خصوص اگر مویی وارد پوست شود با التهاب و عفونت دردناک‌تری روبرو خواهید شد.

    – ضعیف شدن عضلات کف لگن : نشستن روی زین فشار زیادی روی عضلات کف لگن وارد کرده و باعث کاهش جریان خون به این ناحیه می‌شود ، هر دو این موارد  در بلندمدت باعث ضعیف شدن و تحلیل رفتن این عضلات می‌شود و درصورتی‌که از ورزش‌های مناسب برای تقویت عضلات کف لگن استفاده نشود می‌تواند منجر به بی‌اختیاری ادرار یا افتادگی رحم و مثانه شود.

    – بیماری مشترک بین اسب و انسان : مهم‌ترین بیماری مشترک بین اسب و انسان ، نوعی بیماری قارچی است ه باعث ایجاد کچلی در پوست و مو می‌شود. این قارچ‌ها از طریق خراش‌های پوستی می‌تواند به انسان سرایت کند.

    بیماری مشترک رایج بعدی را به نام جرب یا گال اسب می‌شناسند که نوعی انگل است که به پوست می‌چسبد و از خون تغذیه می‌کند. بیماری باکتری‌ای به نام مشمشه که از ترشحات اسب خارج‌شده  از راه خراش پوستی به انسان منتقل می‌شود. بیماری کزاز هم احتمال انتقال از اسب به انسان را دارد. بیماری سیاه‌زخم یا شاربن که از طریق تماس با خراش‌ها و مخاط‌ها منتقل می‌شود.

    بیماری‌های نادر دیگری که می‌تواند بین اسب و انسان مشترک باشد عبارت‌اند از : سل پوستی ، لپتوسپیروز ، آبله اسبی ، لنفانژِت واگیر یا مشمشه کاذب

    پیشگیری از انتقال بیماری‌های مشترک از اسب به انسان

    اگر از اسب‌های اجاره‌ای استفاده می‌کنید حتما باید اسب را ازنظر ظاهری بررسی کنید که حداقل زخم ، ترشح یا لکه‌های ریزش مو روی بدنش نباشد. اگر کنار ساحل اسب‌سواری می‌کنید به‌هیچ‌عنوان با مایو سوار اسب نشوید و لباس مناسب بپوشید.

    بعد از اسب‌سواری حتما لباستان را عوض کرده و در اولین فرصت دوش بگیرید.

     

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *