×
×
جدیدترین‌‌ها

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی بیان کرد:
هرگونه تبعیض در پرداخت حقوق بانوان مستمری بگیر را پیگیری می کنم 

  • کد نوشته: 104557
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۳
  • بیمه پردازی طی سال های کار برای مردان و زنان دارای هیچ تفاوتی نیست و این در حالیست که تبعیض جنسیتی در پرداخت مستمری بازنشستگی برای زنان متفاوت است .
    هرگونه تبعیض در پرداخت حقوق بانوان مستمری بگیر را پیگیری می کنم 
     به گزارش نخست نیوز، سرور هادیان -مانند عدم پرداخت حق عائله مندی و اولاد که به اکثر  زنان بازنشسته به بهانه عدم کفالت فرزند تعلق نمی گرفت تا با ورود کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی مسیر برای  پرداخت حق عائله مندی به زنان سرپرست خانوار مهیا شد اما همچنان  سازمان تامین اجتماعی در برابر پرداخت حق اولاد به این زنان مقاومت می کند .
    رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به این نکته که در مراجعاتی که به دفتر من شد با تعجب دیدم که سازمان  تامین  اجتماعی و سازمان‌های بازنشستگی متاسفانه حقوق افراد را به صورت یکسان پرداخت نمی‌کنند، بیان داشت : در واقع در خصوص بیمه شدن افراد توضیحی داده نمی‌شود واین مسئله به آنها گفته نمی‌شود که شما اگر بیمه می‌شوید از امتیازاتی که مردان از آن بهره‌مند هستند، از آن امتیازات محروم هستید. بلکه به صورت یکسان افراد بیمه می‌شوند و حق بیمه‌ای که پرداخت می‌کنند نیز یکسان می‌باشد .
    وی یادآور شد:  متاسفانه حق عاله‌مندی و حق اولاد که یک خانم هم می‌تواند در صورتی که سرپرست خانواده باشد از این حق نیز بهره‌مند شود، برای او این پرداخت به بهانه های مختلف انجام نمی شد . حجت الاسلام پژمان فر ادامه داد: درست است که اکثر موارد سرپرست خانواده مرد می‌باشد اما در مواردی یک خانم بنا به دلایل مختلف ممکن است سرپرست خانواده باشد.
      به نظر من موضوع سرپرست خانواده  نباید تفاوتی در آن داشته باشد .در واقع هر فردی که سرپرست خانواده است باید حق عائله مندی و حق اولاد در صورت داشتن فرزند به او پرداخت شود درواقع از یک مسیر باید این وجه پرداخت شود .
    وی افزود: یعنی اگر زن و مرد هر دو کارمند هستند .خانم دیگر حق اولاد و عائله مندی دریافت نمی‌کند و یا ممکن است خانمی بیمه شده باشد اما همسر او هیچ بیمه‌ای از جایی دریافت نکرده باشد .
    بطور طبیعی در حتی همین موارد هم با اینکه خانم سرپرست خانواده نیست اما مسئولیت اقتصادی خانواده با او می باشد پس باید حق اولاد و حق عائله مندی  به او پرداخت شود. نماینده مردم مشهد و کلات درمجلس شورای اسلامی با اشاره به آن که متاسفانه نسبت به این موارد هنوز هیچ اتفاقی صورت نگرفته است، اظهار داشت: اما این‌ها از مصادیقی است که من راجع به آن پیگیری خواهم کرد تا  این لحظه که پیگیری های لازم را انجام دادم .
    بعد از روشن شدن صورت مسئله چون این موضوع بار مالی برای سازمان‌های بیمه و تامین اجتماعی به همراه دارد .
    بطور طبیعی مقاومت هایی از سوی آن ها شد .اما آن ها را متقاعد کردم که این مسئله شرعی ، قانونی و اخلاقیست و باید پرداخت شود . حجت الاسلام  پژمان فر تصریح کرد: پس از پیگیری، حق عائله‌مندی به زنان سرپرست خانوار تعلق گرفته است که این موضوع سال گذشته به نتیجه رسید و این بشارت را  اعلام کردیم  که همچنین برای پرداخت حق اولاد نیز پیگیر هستم .مکاتبات اولیه را انجام شده است اما  جمع بندی که این موضوع اجرایی شود هنوز به این مرحله نرسیده است .
    وی تاکید کرد:این را من به همه خانم‌هایی که سرپرست خانواده هستند و یا در واقع تنها بیمه پرداز در زندگی مشترک هستند، اعلام می کنم که حتماً پیگیری های لازم را انجام خواهم داد که این موضوع برای آنها نیز تحقق یابد و به نظرمن در واقع تبعیض ناروایی است که بین یک بیمه شده مرد و یک بیمه شده زن که سرپرست خانواده می باشد،  وجود دارد و باید این موضوع  از میان برداشته شود.
    وی در پاسخ به این پرسش که  پرداخت حق اولاد به بانوان واجد شرایط در چه زمانی محقق خواهد شد ، توضیح داد:  موضوع  گاهی بر اساس مقاومتی که دستگاه‌ها دارند ، ممکن است نیاز به قانونگذاری داشته باشد اما بطور قطع این زمان طولانی نخواهد شد اما برای آنکه این موضوع حتی یک روز ، زودتر به نتیجه وهمچنین  به مرحله اجرایی برسد همه تلاشم را انجام خواهم داد.
    وی خاطر نشان ساخت:  امیدوارم بزودی برقراری حق اولاد به این افراد نیز مهیا شود و با هرگونه تبعیض جنسیتی در این بحث مخالفم و پیگیر این موارد خواهم بود.
    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *