×
×
جدیدترین‌‌ها

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی اعلام کرد:
سفر رئیس تأمین اجتماعی به مشهد؛ گامی بلند در جهت رفع مشکلات درمانی و رفاهی مردم

  • کد نوشته: 146472
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
  • سفر دو روزه مدیران ارشد تأمین اجتماعی به مشهد، گشایشی در مشکلات درمانی و معیشتی ایجاد  خواهدکرد.
    سفر رئیس تأمین اجتماعی به مشهد؛ گامی بلند در جهت رفع مشکلات درمانی و رفاهی مردم

    به گزارش نخست نیوز، سرورهادیان‌

    حجت‌الاسلام والمسلمین نصرالله پژمان‌فر، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با نخست، از نتایج این سفر و پیگیری‌های صورت‌گرفته برای بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان سخن گفت.
    از بیمارستان‌ها تا نشست با کارفرمایان
    حجت الاسلام و المسلمین‌پژمان‌فر با اشاره به درخواست‌های مکرر صنوف و بازنشستگان برای دیدار بی‌واسطه با مسئولان سازمان از پیگیری خود برای تحقق این امر خبر داد و گفت: با پیگیری‌های من، دکتر سالاری رئیس سازمان تأمین اجتماعی و معاونانش، دو روز به مشهد آمدند و جلسات متعددی برای بررسی میدانی مشکلات برگزار کردند.

    صف‌های طولانی درمان و ضرورت توسعه زیرساخت‌ها

    وی با اشاره به وضعیت بیمارستان‌های ملکی تأمین اجتماعی در مشهد افزود:
    بیمارستان‌های فارابی و ۱۷ شهریور پاسخگوی نیاز جمعیت تحت پوشش نیستند و صف‌های طولانی برای دریافت خدمات تخصصی، یک مطالبه جدی است.

    استفاده از مراکز دولتی، راهکار موقت برای پوشش صددرصدی خدمات

    رئیس کمیسیون اصل نود تأکید کرد: زیرساخت‌های مستقیم سازمان پاسخگوی این حجم از تقاضا نیست. طبق گزارش آقای سالاری، قرار است تفاهم‌نامه‌ای با وزارت بهداشت منعقد شود تا افراد تحت پوشش بتوانند در مراکز دولتی نیز از صددرصد خدمات بهره‌مند شوند.

    کمبود پزشک، مانعی جدی بر سر راه خدمات‌رسانی

    وی اظهار داشت: پیشنهاد من استفاده از ظرفیت پزشکان هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بود که دکتر سالاری آن را با وزیر بهداشت مطرح کرده است. استفاده از پزشکان طرحی نیز به عنوان راهکار دیگر مطرح شد.

    بررسی میدانی مشکلات، از بیمارستان امام رضا و دفاتر تأمین اجتماعی

    نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : در بازدید از دفتر تأمین اجتماعی در میدان شهدا با توجه به حضور جمعیت زیادی که برای کارهای خود مراجعه حضوری داشتند و هنوز امکان الکترونیک کردن خدمات بصورت کامل وجود نداشت تصمیم گرفته شد تا زمان عملیاتی شدن کامل دولت الکترونیک، هیچ‌یک از دفاتر تأمین اجتماعی ادغام و جابجا نشوند.

    نشست با بازنشستگان، مطالبه عیدی و نگرانی از عقب‌افتادگی‌های مالی

    وی ادامه داد: در نشست با تشکل‌های بازنشستگی، موضوع عیدی کارگران و عدم پرداخت به موقع مطالبات تأمین اجتماعی از سوی دولت مطرح شد که فشار مضاعفی بر سازمان وارد کرده است.

    ابعاد مالی تأمین اجتماعی و چالش سه‌گانه پیش رو

    رئیس تأمین اجتماعی با اشاره به هزینه ماهیانه ۱۲۵ همتی سازمان تأمین اجتماعی از عقب‌افتادگی ۳۰۰ همتی در دریافت‌ها خبر داد و تاکید کرد: در جلسه سران قوا تصمیماتی برای جبران آن اتخاذ شد. وی سه راهکار اساسی شامل محاسبه حقوق بازنشستگی بر اساس کل پرداختها نه دوسال آخر ، ساماندهی بازنشستگی‌های سخت و زیان‌آور و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی را مطرح کرد پژمانفر ضمن اشاره به مشکلات گفت:اگرچه این بحث‌ها نیازمند بررسی‌های کارشناسی بیشتر در مجلس دارد اما ما در کمیسیون اصل نود بدلیل اهمیت این موضوع آماده هر نوع کمک هستیم.

    لازم به ذکر است: این سفر دو روزه، گامی عملی در جهت کاهش فاصله میان تصمیم‌گیری‌های متمرکز و نیازهای میدانی مردم بود. با این حال، چالش‌های ساختاری نظیر بدهی دولت به تأمین اجتماعی، نیازمند عزمی جدی در سطح کلان است تا این سازمان بتواند بدون دغدغه به ۵۰ میلیون نفر از جمعیت کشور خدمات شایسته‌ای ارائه دهد.

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *