مهر 18, 1405 | 12:05 ب.ظ
161231

کشف لاشه و اجزای حیات‌وحش و سلاح شکاری در دو عملیات حفاظتی در جغتای

از کشف بقایای قوچ وحشی و پرندگان تا ضبط سلاح شکاری؛ متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش  نخست نیوز ، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان جغتای از کشف اجزای حیات‌وحش و یک قبضه سلاح شکاری در جریان دو عملیات جداگانه مأموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان خبر داد.

توحید زمانی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان جغتای، با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر شکار غیرمجاز حیات‌وحش در منطقه، مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان با هماهنگی دادستان و همراهی مأموران پلیس اطلاعات و امنیت، با اخذ مجوزهای قانونی به بازرسی از منزل فرد مظنون پرداختند.

وی افزود: در جریان این بازرسی، اجزای حیات‌وحش شامل بقایای یک رأس قوچ وحشی، سه قطعه اردک سرحنایی و یک بهله دلیجه کشف شد. در همین راستا، صورت‌جلسه تخلف تنظیم و متهم برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

زمانی در تشریح عملیات دیگر مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان نیز گفت: در جریان گشت‌زنی و کنترل مناطق تحت مدیریت، مأموران به حضور یک نفر شکارچی مشکوک شدند که پس از هماهنگی با مراجع قضایی و انجام بازرسی از منزل وی، موفق به کشف و ضبط یک قبضه سلاح شکاری شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان جغتای خاطرنشان کرد: در این پرونده نیز اقدامات قانونی لازم انجام و متهم برای رسیدگی به تخلف به مراجع قضایی معرفی شد.

وی با تأکید بر نقش مؤثر مشارکت مردم در حفاظت از تنوع زیستی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه شکار غیرمجاز، نگهداری یا خریدوفروش غیرقانونی حیات‌وحش و سایر تخلفات زیست‌محیطی، موضوع را از طریق مجاری رسمی به اداره حفاظت محیط زیست اطلاع دهند.

حفاظت از گونه‌های ارزشمند حیات‌وحش و برخورد قانونی با متخلفان، از اولویت‌های مأموریت یگان حفاظت محیط زیست است؛ مأموریتی که با همراهی مردم و همکاری دستگاه قضایی، نقش مهمی در صیانت از سرمایه‌های طبیعی منطقه ایفا می‌کند.

سیده بهجت موسوی مقدم

راسا موتور