به گزارش نخست نیوز، ورزش به دلیل فواید جسمی، روحی و اجتماعی از اهمیت بالایی برخوردار است و دولتها بیش از پیش به دنبال برنامهریزی و سرمایهگذاری در سطوح مختلف همگانی و قهرمانی هستند. در این میان بدون در نظر گرفتن زنان که نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند، دستیابی به موفقیت میسر نمیشود، بنابراین مسئولان ورزش کشور باید با حساسیت در مورد برنامهریزی، گسترش ورزش همگانی، تقویت بخش قهرمانی و حل مشکلات زنان اقدام کنند.
در این راستا نقش معاونت توسعه ورزش زنان وزارت ورزش و جوانان به عنوان یکی از اصلیترین سمتهای مدیریت ورزش زنان از اهمیت خاصی برخوردار است و عملکرد این معاونت مثبت یا منفی، میتواند تاثیرات زیادی را در این بخش داشته باشد. مهرماه ۱۴۰۰ بود که حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، مریم کاظمیپور را به عنوان سرپرست این معاونت انتخاب کرد تا جایگزین مهین فرهادیزاد شود.
کاظمیپور که قبل از قبول مسئولیت سبقه مدیریت ورزشی در سطح کلان ورزش کشور نداشت، در مدت حضور خود نتوانست گره چندانی از ورزش زنان باز کند. رویکرد کاظمیپور به رشتههایی که سالها درگیر کسب مجوز برای شروع فعالیت بودند، محدودکننده بود. او معتقد بود دخترانی که علاقهمند به رشتههایی چون بوکس هستند، بهتر است به رشتههای دیگر بروند و تلاشی نکرد تا این مسئله را حل کند.
با روی کار آمدن احمد دنیامالی به عنوان وزیر ورزش و جوانان، یکی از مدیران باتجربه ورزش زنان به عنوان معاون توسعه ورزش زنان وزارت ورزش و جوانان انتخاب شده است؛ فریبا محمدیان که پیش از این هم سابقه معاونت زنان وزارت و ریاست فدراسیون اسکیت و نایب رئیسی فدراسیون والیبال را هم داشته است بار دیگر به وزارت ورزش برگشته تا مدیریت بخش زنان را برعهده بگیرد اما چالشهای زیادی پیش رو دارد که انتظار میرود نگاه محدودکننده به آنها نداشته باشد، بلکه علاقهمندی زنان را درنظر بگیرد و به دنبال حل مشکلات آنها در عرصه ورزش باشد.
منبع ایسنا
دیدگاهتان را بنویسید