×
جدیدترین‌‌ها

هنرنمایی هنرمندان تربت‌جام در محفل «هنر برای وطن»

  • کد نوشته: 149862
  • ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • هنرمندان متعهد شهرستان تربت‌جام در رویدادی باشکوه با عنوان «هنر برای وطن»، با خلق آثار زنده هنری و تبیین مفاهیم پایداری، پایبندی خود را به مسیر جبهه حق و پاسداری از خون شهدا به تصویر کشیدند.
    هنرنمایی هنرمندان تربت‌جام در محفل «هنر برای وطن»

    به گزارش  نخست نیوز ، محفل صمیمی «هنر برای وطن» با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در تربت‌جام برگزار شد. این رویداد که شامل اجرای زنده هنرمندان خوشنویس، نقاش، شاعران، موسیقی سنتی و منقبت‌خوانی بود، به همت کانون بسیج هنرمندان تربت‌جام و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و قرارگاه عملیاتی شهید قاجاریان برپا گردید.
    محمدهادی خالقی، رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان خراسان رضوی در این مراسم با اشاره به شفافیت آرایش نظامی و فرهنگی در جهان امروز گفت: در شرایطی که جبهه باطل با تمام توان در برابر ارزش‌های انسانی ایستاده است، هنرمند باید تصمیم بگیرد که در کدام سمت تاریخ ایستاده است. امروز جبهه فرهنگی و هنری مکمل ساحت‌های نظامی و دیپلماسی است؛ لذا هنرمند با هر اثر خود در مسیر اعتلای وطن، در واقع در حال جهاد در راه خداست.» وی افزود: «جمهوری اسلامی حرمی است که حفاظت از آن، وظیفه ملی و اعتقادی ما می باشد
    در ادامه این جلسه سرهنگ محمدصادق دستور، معاون فرهنگی قرارگاه شهید قاجاریان با تأکید بر لزوم مردمی‌شدن اثر هنری اظهار داشت: هنرمند واقعی کسی است که هنر خود را به بطن جامعه و در میان مردم ببرد. در شرایط فعلی، هنر باید جریان‌ساز باشد؛ همان‌گونه که برخی آثار هنری امروز در تجمعات ملی و مذهبی توسط مردم زمزمه می‌شوند، انتظار می‌رود هنرمندان نیز با حضور فعال در محافل، رنگ و لعاب هنرمندانه و بصیرت‌افزا به حرکت‌های مردمی ببخشند.
    هنر، ابزار تحول فکر و ذهن بشر
    سرهنگ ابراهیم بیدل، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان تربت‌جام ضمن تبریک آغاز دهه کرامت، هنر را ابزاری برای انعکاس واقعیات جامعه برشمرد و تصریح کرد: انقلاب اسلامی برای تحول در فکر و ذهن بشر به وجود آمد. استعداد و خلاقیتی که خداوند به شما هنرمندان ارزانی داشته، باید صرف بیان حقایق شود. آثار خلاقانه شما در این ایام حساس پس از شهادت حضرت آقا و فرماندهان رشید اسلام، گویای آن است که اندیشه شما با مسیر ولایت و شهدا پیوندی عمیق دارد.
    صادق شریفی‌نسب، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تربت‌جام نیز در این آیین ضمن خیرمقدم به هنرمندان، این حضور را نمادی از بیعت تازه با رهبر فرزانه انقلاب دانست و خاطرنشان کرد: این محفل که با همکاری نهادهای فرهنگی و نظامی شکل گرفته، پاسخی است هنرمندانه به ضرورت حمایت از جبهه حق و نیروهای مسلح کشور که همواره حافظ امنیت و آرامش این مرزوبوم بوده‌اند.
    در خاتمه این مراسم، با حضور مسئولان حاضر، از جمعی از هنرمندان برتر و فعال شهرستان تربت‌جام که در عرصه‌های مختلف فرهنگی و هنری به ایفای نقش پرداخته بودند، با اهدای لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.

    مجید خروشی

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید