×
×
جدیدترین‌‌ها

بسیج امید ملت است

  • کد نوشته: 85549
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲
  • به گزارش نخست نیوز ، حجت الاسلام محمد بختیاری، امام جمعه سرخس در جلسه هفته بسیج در ناحیه مقاومت بسیج سرخس گفت: بسیج امید ملت است و در بخش‌های مختلف به خصوص در شهرستان سرخس نقش آفرین بوده است
    بسیج امید ملت است

    نخست نیوز: محمد علی تمدن _ هر جا تفکر بسیجی بوده، کارها انجام شده است حسن نوری‌زاده، فرماندار سرخس نیز در این جلسه با بیان اینکه تفکر شهدا و تفکر بسیجی نجات دهنده جهان اسلام است، اظهار کرد: امروز شاهد آن هستیم که تفکر شهید طهرانی مقدم در دنیای مدرن که انواع و اقسام توطئه‌ها وجود دارد، موفق بوده است.

    وی از مجموعه بسیج که در اقدامات محرومیت‌زدایی با دولت مردمی هماهنگ بوده و همکاری داشته است تقدیر کرد و گفت: در هر جا و زمانی که تفکر بسیجی وجود داشته کار جلو رفته و انجام شده است.

    نوری‌زاده اظهار کرد: در حوزه رفع مشکلات شهرستان استفاده از ظرفیت بسیج و قرارگاه امام حسن مجتبی باعث آبرسانی به روستاهای شهرستان شد و همچنین گروه‌های جهادی بسیج اقدامات بسیار خوبی در شهرستان انجام دادند. فرماندار سرخس تاکید کرد: اثرات اقدامات بسیج در حوزه‌های عمرانی، پزشکی، دامپزشکی و جهاد کشاورزی شهرستان در میدان دیدیم و باید ادامه روند نیز با همین هماهنگی و تفکر باشد.

    بسیج متعلق به مردم است سرهنگ مجید آذرکیش نیز در این جلسه با بیان اینکه بسیج متعلق به مردم است، گفت: وظیفه همه ما این است که کار جهاد تبیینی انجام دهیم و دستاوردهای بزرگ انقلاب را به مردم بگوییم.

    فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سرخس گفت: در دو سال گذشته با اقدامات و سیاست‌های دولت ۶۰۰ هزار نفر از سراسر کشور بدون پارتی بازی و به راحتی توانستن مجوز کسب و کار بگیرند.

    وی افزود: ۳۵۰۰ شرکت تعطیل شده در این مدت فعال شده و ۱۵۰ هزار نفر مشغول به کار شدند و این‌ها بخشی از دستاوردها و اقداماتی است که برای مردم انجام شده است. آذرکیش در پایان گفت: اقدامات و کارهای مختلف توسط گروه‌های جهادی برای شهرستان در حال انجام است و این به دلیل انسجام خوبی است که در شهرستان برای حل مشکلات مردم وجود دارد. برپایه این خبر امام جمعه سرخس، فرماندار سرخس و مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان سرخس ظهر امروز با حضور ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سرخس ضمن اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، با سرهنگ مجید آذرکیش، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دیدار کردند و هفته بسیج را تبریک گفتند.

    برکات اقدامات بسیج را در میدان دیدیم فرماندار سرخس گفت: برکات اقدامات بسیج را در حوزه‌های عمرانی، پزشکی، دامپزشکی و جهاد کشاورزی شهرستان سرخس در میدان دیدیم و باید ادامه روند نیز با همین هماهنگی و تفکر باشد.

    حسن نوری‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ما، با بیان اینکه تفکر شهدا و تفکر بسیجی نجات‌دهنده جهان اسلام است، اظهار کرد: امروز شاهد آن هستیم که تفکر شهید طهرانی‌مقدم در دنیای مدرن که انواع و اقسام توطئه‌ها وجود دارد، موفق بوده است. وی از مجموعه بسیج که در اقدامات محرومیت‌زدایی با دولت مردمی هماهنگ بوده و همکاری داشته است، تقدیر کرد و گفت: در هر جا و زمانی که تفکر بسیجی وجود داشته کار جلو رفته و انجام شده است.

    نوری‌زاده تصریح کرد: در حوزه رفع مشکلات شهرستان استفاده از ظرفیت بسیج و قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) باعث آبرسانی به روستاهای شهرستان شد و همچنین گروه‌های جهادی بسیج اقدامات بسیار خوبی در شهرستان انجام دادند.

    فرماندار سرخس تاکید کرد: برکات اقدامات بسیج را در حوزه‌های عمرانی، پزشکی، دامپزشکی و جهاد کشاورزی شهرستان سرخس در میدان دیدیم و باید ادامه روند نیز با همین هماهنگی و تفکر باشد.

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>
    برچسب ها بسیج

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *