×
×
جدیدترین‌‌ها

به بازیکن چه مربوط که کی روش بماند یا برود؟

  • کد نوشته: 54949
  • آذر 18, 1401
  • مطبوعات تیتر زده‌اند: «سردار آزمون و مهدی طارمی می‌خواهند کارلوس کی‌روش را نگه دارند.» شاید در نگاه اول بتوان در صحت‌وسقم ماجرا تردید کرد، اما شواهد نشان می‌دهد چنین گزارشی نمی‌تواند خالی از واقعیت باشد.
    به بازیکن چه مربوط که کی روش بماند یا برود؟

     

     

    به گزارش نخست نیوز 

    در مورد سردار که خودش هم به‌صراحت در فرودگاه گفت کی‌روش باید بماند و خودم او را «اوکی» می‌کنم. مهدی طارمی هم که اساسا مهم‌ترین نقش را در انتخاب کارلوس و بازگشت او به فوتبال ایران داشت، بنابراین هیچ بعید نیست دو مهاجم اصلی تیم ملی دنبال بقای کادر فنی باشند.

    پرسش بزرگ اما کماکان و حتی جدی‌تر از قبل این است که اصلا انتخاب سرمربی و حفظ یا تغییر او به بازیکنان چه ربطی دارد که این‌طور بی‌پروا اظهارنظر می‌کنند؟ به نظر می‌رسد ساده‌ترین اصول فوتبال حرفه‌ای در ایران رعایت نمی‌شود و کسی هم به این موضوع بها نمی‌دهد.

    مهدی طارمی و سردار آزمون برای حفظ سرمربی تیم ملی تنها نیستند. برخی نفرات دیگر که مخصوصا موردعلاقه و اعتماد مربی پرتغالی هم هستند، همین رویکرد رادارند؛ ازجمله مرتضی پورعلی‌گنجی که او نیز در فرودگاه از ضرورت حفظ کارلوس کی‌روش سخن گفت. اینکه آیا کی‌روش عملکرد خوبی در تیم ملی داشته و باید بماند یا نه، اساسا یک بحث دیگر است که در جای خودش مفصل باید به آن پرداخت، اما پرسش اینجاست که چرا بازیکن تیم ملی به خودش حق می‌دهد در مورد مسایلی اظهارنظر کند که مطلقا در حوزه اختیارات او نیست؟ نکته شگفت‌انگیز اینکه رویکرد مداخله بازیکنان در مسایل مربوط به کادر فنی، در یک سال گذشته هم وجود داشت و آسیب بسیار شدیدی به تیم ملی وارد کرد.

    با حدود یک دهه حضور در فوتبال ایران، کارلوس کی‌روش هرگز دستاورد فنی محسوسی نداشته است. در نتیجه حامیان او می‌کوشیدند برایش دستاوردهای کیفی بسازند؛ مثلا اینکه او به تیم ملی شخصیت داد یا مبتکر تغییر نسل بود. انصافا کدام مربی را سراغ دارید که ۱۰ سال جایی کار کند و تغییر نسل ندهد؟ اساسا مگر چنین چیزی ممکن است؟ از دیگر ‌پیشرفت‌هایی که به کارلوس نسبت داده می‌شد، مبارزه او با بازیکن‌سالاری بود. هزاران بار هم از مثال مربوط به حذف مهدی رحمتی و هادی عقیلی از تیم ملی، پیش از جام‌جهانی ۲۰۱۴ سخن گفته شد که البته مصداق درستی بود.

    بااین‌حال به نظر می‌رسد کی‌روش اصراری روی مبارزه با بازیکن‌سالاری نداشته، بلکه تمرکزش روی مقابله با نفراتی بوده که با خودش همسو نبوده‌اند! در غیر این صورت به یاد داریم که همین سردار آزمون بعد از جام‌جهانی ۲۰۱۸ از تیم ملی خداحافظی کرد، اما کی‌روش او را برگرداند. اگر مربی پرتغالی ریشه بازیکن‌سالاری را به‌طور عام و اصولی زده بود، امروز کسی به خودش حق نمی‌داد در مورد کادرفنی نظر بدهد، اما می‌بینیم که همه این اصول فقط وقتی رعایت می‌شود که پای منافع شخصی کی‌روش در میان باشد.

    برچسب ها کی روش

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *