×
×
جدیدترین‌‌ها

نبیل ابوردینه: ائتلاف راست اسرائیل مرحله جدیدی از نقض قوانین بین‌المللی است

  • کد نوشته: 54495
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۱
  • سخنگوی ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد، توافق‌ها و تفاهم‌های اعلام شده توسط ائتلاف راست‌گرای رژیم صهیونیستی در واقع به معنای کنار گذاشتن توافق‌های دوجانبه امضا شده تحت نظارت بین‌المللی، مقابله آشکار با قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی و ایجاد مرحله جدیدی در نقض قوانین بین‌المللی است.
    نبیل ابوردینه: ائتلاف راست اسرائیل مرحله جدیدی از نقض قوانین بین‌المللی است

    به گزارش نخست نیوز ، به نقل از خبرگزاری سما، نبیل ابوردینه، سخنگوی ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: هرگونه تلاش اسرائیل برای مشروعیت بخشیدن به شهرک‌های ساخته شده در سرزمین فلسطین مردود و محکوم است و این تلاش‌ها به کسی مشروعیت نمی‌دهد. قطعنامه شماره ۲۳۳۴ شورای امنیت به صراحت اعلام کرده است که همه اشکال شهرک سازی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین از جمله قدس شرقی غیرقانونی است.

    ابوردینه افزود: از دولت آمریکا خواسته می‌شود موضع خود را در قبال این تفاهمات اسرائیلی که مشروعیت بین‌المللی و مواضع جامعه بین‌المللی از جمله موضع رسمی خود ایالات متحده را به چالش می‌کشد، به وضوح مشخص کند. آنچه اکنون لازم است این است که واشنگتن از مرحله دادن وعده و وعید خارج شده و وارد مرحله اجرا شود.

    وی تاکید کرد، این سازمان آزادیبخش فلسطین است که حرف آخر را می‌زند و مردم فلسطین و رهبری آن به هیچکس اجازه تجاوز به حقوق مشروع فلسطین را نمی‌دهند که مهمترین آنها حق تعیین سرنوشت و تشکیل کشور فلسطین در کل اراضی اشغالی سال ۱۹۶۷ است.

    منبع: ایسنا
    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *