بهمن 14, 1400 | 3:00 ب.ظ
32297

چین جای آمریکا در خاورمیانه را پر می‌کند

به گزارش نخست نیوز ، نیویورک تایمز می‌نویسد ترکیه نمونه یکی از کشورهایی که چین درحال بهبود روابط با آن است. وزیر خارجه ترکیه در تلاش است تا پیشرفت‌هایی در توافق ۴۰۰ میلیارد دلاری که چین وعده‌اش را داده بود حاصل شود و این دیپلمات ارشد ترکیه همچنین وعده داده که با “گزارش‌های رسانه‌ها که چین را هدف قرار می‌دهند” شدیدا برخورد کند.

این روزنامه نوشت در زمانی که ایالات متحده پس از دهه‌ها جنگ و تحمل خواسته باقی کشورها برای کاهش حضور نظامی‌اش در منطقه از فشار ناشی از خاورمیانه در رنج است، چین روابط خود را با دوستان و دشمنان واشنگتن در منطقه گسترس می‌دهد.

واشنگتن پست همچنین تخمین زد که چین همچنان نمی‌تواند رقیب نقش عظیم آمریکا در منطقه باشد اما کشورهای خاورمیانه به طور فزاینده به پکن چشم دوخته‌اند.

درصورت خروج کامل آمریکا از خاورمیانه، چین به خرید نفت از کشورهای منطقه ادامه می‌دهد و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها و همکاری‌ها در حوزه‌های امنیت و فناوری را توسعه می‌دهد.

این روزنامه عنوان کرد که چین می‌خواهد خود را جایگزین ایالات متحده نشان دهد و نوشت که نقش چین در منطقه بر جنبه اقتصادی تمرکز خواهد داشت تا با منافع آمریکایی تلاقی نداشته باشد.

راسا موتور

دیدگاهتان را بنویسید