×
×
جدیدترین‌‌ها

تنظیم لایحه محیط زیستی در وزارت دادگستری

  • کد نوشته: 127582
  • ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری گفت: تنظیم لایحه‌ای درباره حذف مواد قانونی تجویز قلع و قمع درختان از اقدامات وزارت دادگستری است که در نتیجه آن قضات در آرای صادره نتوانند احکامی مبنی بر قلع و قمع درختان صادر کنند.
    تنظیم لایحه محیط زیستی در وزارت دادگستری

    به گزارش نخست نیوز ،

    عسکر جلالیان روز سه‌شنبه در هشتمین همایش ملی آموزش محیط زیست که به همت نمایندگی یونسکو در تهران و دانشگاه پیام نور برگزار شد، اظهار کرد: کاشت درخت در راستای توسعه و تامین حقوق شهروندی و در واقع اقدامی در راستای تامین حق بر محیط زیست سالم است.

    محیط زیست از جمله حقوق بنیادین بشری و حق بر محیط زیست سالم به عنوان یکی از حق های بشری مورد شناسایی قرار گرفته است.

    وی ادامه داد: حق بر محیط زیست سالم ذیل حقوق همبستگی مورد شناسایی قرار گرفته و در ردیف حق بر صلح و حق بر توسعه به عنوان نسل سوم حقوق بشر کشورها باید مورد توجه قرار گیرد.

    جلالیان اضافه کرد: توجه جدی به مقوله محیط زیست در جهان از دهه ۶۰ تا ۷۰ میلادی آغاز شد و یک دهه بعد در سال ۱۹۸۲ شاهد تدوین منشور جهانی طبیعت هستیم و دقیقا یک دهه بعد از آن یعنی در سال ۱۹۹۲ اعلامیه ریو با عنوان محیط زیست و توسعه تدوین شد.

    معاون وزیر دادگستری با اشاره به توجه جهانی به مقوله محیط زیست، گفت: به تبع این اتفاقات شاهد یک بیداری جهانی در حوزه بین الملل هستیم و نسبت به مقوله محیط زیست و تغییرات اقلیمی نگرانی‌هایی به وجود آمده است.

    وی با اشاره به برگزاری مجمع اقتصاد جهانی در داووس در سال ۲۰۲۰ به حساسیت این نشست درخصوص تاثیرات زیست محیطی تاکید شد، افزود: به تبع این اتفاقات شاهد بیداری جهانی در حوزه بین الملل در زمینه محیط زیست هستیم.

    جلالیان تصریح کرد: آسیب‌های محیط زیستی و تغییرات اقلیم دنیا بر همه عرصه‌های زندگی مخصوصاً در عرصه‌های اقتصادی، بازرگانی و تجاری تاثیرگذار است و باید برای آن تدبیر جدی اندیشیده شود.

    معاون وزیر دادگستری با تاکید بر لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای مقابله با تغییرات اقلیمی در حوزه سرزمینی اظهار کرد: کشورها باید برای مدیریت منابع و محیط زیست تدبیر کنند.

    وی با اشاره به اقدام مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای حفاظت از محیط زیست گفت:‌ سازمان ملل متحد دهه بازیابی اکوسیستم را از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۳۱ مورد شناسایی قرار داده و از کشورها می‌خواهد تا در این زمینه توجه داشته باشند و کمک کنند.

    جلالیان ادامه داد: در این راستا، کشورها تدابیر و برنامه‌هایی را به صورت داوطلبانه برای حفاظت از محیط زیست دارند و جمهوری اسلامی ایران به کاشت یک میلیارد درخت در حوزه سرزمینی خود تا سال ۱۴۰۵ متعهد شده است.

    منبع ایرنا

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *