×
×
جدیدترین‌‌ها

پویش‌های فصلی!

  • کد نوشته: 115696
  • ۰۷ دی ۱۴۰۳
  •  همیشه اجرای پویش‌ها در کشور ما اگرچه مهم بوده اما در برخی موارد آزاردهنده است.برای نمونه می‌توان به همین پویش اخیر تحت عنوان "کاهش دودرجه‌ای دمای مصرف" اشاره کرد که خیلی خوب است اما چندان کارساز نخواهد بود.
    پویش‌های فصلی!

    به گزارش نخست نیوز، محمدباقر عطاریانی_ این نوع پویش‌ها که اغلب فصلی و مقطعی است انصافا جواب نمی‌دهد.حال که در شرایط سرد سال و با کمبود سوخت و انرژی مواجه هستیم چرا چنین پویشی را اعلام می‌کنید؟آیا چنین پویشی به معنای این نیست که در این شرایط و سرما ، مصرف گاز را رعایت کنید و در دیگر روزهای سال آزاد هستید؟ چرا باید در شرایط بحرانی به فکر پویش باشیم و آیا در طول سال برای همگان و به‌ویژه دانش آموزان فرهنگ‌سازی کرده‌ایم که قدر انرژی را بدانند؟ نگارنده بارها اعلام کرده که برنامه خاموشی منازل و… را تنها به فصل تابستان و اوج بار مصرف بسنده نکنید.

    خاموشی را طوری در تمام سال برنامه‌ریزی کنید که مصرف‌کنندگان و به‌ویژه اهالی خانه بیش‌ازپیش قدر انرژی را بدانند. از دیگر نکاتی که آزاردهنده است ، رعایت نکردن اغلب ادارات به مصرف انرژی است به‌ویژه بانک‌ها که در تابستان و زمستان نسبت به این موضوع کاملا بی‌تفاوت هستند.

    در همین تابستانی که گذشت با بانک‌ها و اداراتی که الگوی مصرف برق را رعایت نکردند چه برخوردی شد؟ چه تعداد مدیر و مسوول توبیخ و … شدند ؟ حال در زمستان و روزهای سرد که شرایط خاصی داریم ، پویش می‌گذاریم که آی مردم کم‌مصرف کنید. لطفا این پویش‌ها را مستمر و با برنامه‌ریزی مناسب اجرا کنید و تنها به مقاطع بحرانی بسنده نکنید. با پرمصرف‌ها به‌شدت برخورد کنید چراکه جریمه نقدی کارساز نیست و فقط قطع برق و گاز می‌تواند اثر‌گذار باشد.

    باید بپذیریم که در آموزش کودکان در محیط مدرسه و فرهنگ‌سازی برای این قشر ، کار ارزنده و کاربردی انجام‌نشده و طرح و برنامه‌های وزارتخانه‌های نیرو ، آموزش‌وپرورش و … چندان موثر نبوده است.امید که نه‌تنها در شرایط خاص بلکه در تمام فصول سال و البته به‌صورت ریشه‌ای و اصولی پویش اجرا کنیم.

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *