دی 26, 1402 | 6:18 ب.ظ
90179

پلمب لابراتور ماساژ و آب درمانی غیر مجاز در گلوگاه

به گزارش نخست نیوز، سرهنگ “محمود کلوانی” با اعلام این خبر گفت: با توجه به دریافت خبری مبنی بر اینکه فردی با معرفی خود به عنوان ماساژور و ایجاد مرکز غیرمجاز آب درمانی و ماساژ بانوان در ساختمان مسکونی؛ بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: تحقیقات پلیس بیانگر این بود که متهم اقدام به درمان دیسک کمر، آرتروز، زخم بستر و …به وسیله ماساژ درمانی بدون مجوز پزشکی در واحد مسکونی کرده است. فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه ادامه داد: با توجه به حساسیت موضوع بلافاصله با هماهنگی قضائی، ماموران پلیس به محل مورد نظر اعزام و مرکز غیرمجاز وی را پلمب کردند.

سرهنگ کلوانی ضمن بیان بازدید 35واحد صنفی و پلمپ5 واحد صنفی متخلف در شهرستان گلوگاه تصریح کرد: شهروندان برای درمان به مراکز درمانی معتبر مراجعه کرده و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک یا برخورد با افراد سودجو و متقلب، مراتب را از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.

راسا موتور

دیدگاهتان را بنویسید