تیر 15, 1404 | 7:40 ب.ظ
130930

مذاکره با آمریکا مغایر با منافع و امنیت ملی است

به گزارش نخست نیوز ، ابوالفضل ظهره وند نماینده تهران‌، ری‌، شمیرانات‌، اسلام‌شهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی‌، در خصوص مذاکره با آمریکا گفت: اساساً با توجه به مجموعه اتفاقاتی که رخ داده، در این مقطع هرگونه مذاکره با آمریکا را برخلاف منافع و مسائل امنیت ملی می‌دانم و معتقدم توجیهی ندارد.

وی افزود: آمریکا دشمن ایران است و هدف اصلی آن، نه صرفاً ظرفیت هسته‌ای ما، بلکه موجودیت و ژئوپولیتیک ایران است و این موضوع را نیز به‌صراحت اعلام و تکرار نموده است.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه آمریکا برخلاف اصول مذاکره، به تأسیسات هسته‌ای کشورمان حمله کرد، خاطرنشان کرد: آمریکا نه‌تنها “شیطان بزرگ” بلکه دشمن بزرگ ملت ایران است.

 

ظهروه‌ند تصریح کرد: هر نوع مذاکره با آمریکا و حتی با کشورهای اروپایی، به منزله ارسال پالس از ضعف تلقی می‌شود و کشور را وارد زمین بازی طرف مقابل می‌کند که این موضوع کاملاً در تضاد با منافع و مصالح امنیت ملی کشور قرار دارد.وی ادامه داد: چنین اقدامی حتی می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد دور جدیدی از بحران و اجماع غربی‌ها علیه ایران باشد و بنابراین این موضوع باید به عنوان خط قرمز مدنظر قرار بگیرد.

منبع قدس

راسا موتور

دیدگاهتان را بنویسید