×
جدیدترین‌‌ها

ضرورت ایجاد تالار ویژه سرمایه‌گذاران نیروگاه‌های خورشیدی در مشهد

  • کد نوشته: 117554
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
  • با هدف توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌گیری از ظرفیت‌های شهرستان مشهد، نشستی با حضور دکتر جواد خدایی، مشاور عالی استاندار و مسئول پیگیری پروژه‌های کلان و طرح‌های ویژه استان خراسان رضوی، عبدالوحید مهدوی نیا مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد و محمدرضا هدایتی زاده رئیس گروه بازار برق این شرکت، راهکارهای تسریع در احداث نیروگاه های خورشیدی بررسی شد.
    ضرورت ایجاد تالار ویژه سرمایه‌گذاران نیروگاه‌های خورشیدی در مشهد

    به گزارش نخست نیوز،  محمدباقرعطاریانی – دکتر جواد خدایی با اشاره به اهمیت انعطاف‌پذیری ضوابط احداث نیروگاه‌های خورشیدی گفت: باید در بحث احداث نیروگاه‌های خورشیدی، ضوابط و مقررات کاملاً انعطاف‌پذیر باشد تا مخاطبین به راحتی و در اولین فرصت پس از تصمیم‌گیری، بتوانند نسبت به احداث نیروگاه خورشیدی اقدام کنند. خاستگاه‌های تعیین‌شده بسیار ارزشمند هستند و در حال حاضر ۲۱ خاستگاه توسط شرکت توزیع برق مشهد برای پیگیری احداث نیروگاه خورشیدی تعیین شده است.

    ما باید انعطاف حداکثری داشته باشیم و سیاست ما صرفاً بر احداث نیروگاه‌های بزرگ مقیاس متمرکز نباشد، بلکه باید از مقیاس‌های کوچک شروع کنیم تا به پروژه‌های بزرگ‌تر دست یابیم. خوشبختانه خاستگاه‌ها تعیین تکلیف شده و کلیات آن کاملاً مشخص است و فرصت بسیار مناسبی برای تحقق این امر فراهم شده است.

    وی همچنین بر اهمیت تسهیل‌گری نصب نیروگاه‌های خورشیدی توسط شرکت توزیع برق مشهد تاکید کرد و افزود: این فرآیند باید به قدری راحت و آسان باشد که سرمایه‌گذار به راحتی وارد این عرصه شود و بتواند سرمایه‌گذاری کند.

    عبدالوحید مهدوی نیا مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد نیز در خصوص اقدامات انجام شده برای تسهیل این فرآیند اظهار داشت: برای تسهیل و روان‌سازی فرآیندهای احداث نیروگاه‌های خورشیدی، ابتدا فرآیندها را اصلاح و ساده سازی کردیم و در جهت همین موضوع تمامی کمیسیون های مربوطه و درخواست‌ها بدون فوت وقت بررسی و پاسخ آن به متقاضی اعلام می‌شود.

    این پیگیری و کوتاه بودن فرآیندها کمک زیادی به جذب سرمایه‌گذار برای احداث نیروگاه خورشیدی کرده است. بدون هیچ محدودیتی، تمام تلاش خود را برای تسهیل ضوابط نصب نیروگاه خورشیدی به کار گرفته‌ایم و فرآیند تعریف‌شده کاملاً چابک، کوتاه و جذاب برای همه سرمایه‌گذاران است.

    همچنین پیگیری لازم را برای صاحبان صنایع انجام می‌دهیم تا بتوانیم نیروگاه‌های بزرگ ۰مقیاس با ولتاژ و تولید بیشتر احداث کنیم.

    محمدرضا هدایتی زاده رئیس گروه بازار برق، نیز از تمهیدات در نظر گرفته شده برای مشارکت شرکت‌های تعاونی عام المنفعه خبر داد و گفت: تمهیدات لازم برای مشارکت شرکت‌های تعاونی انجام شده و با آن‌ها جلساتی برگزار شده است. این موضوع به فرهنگ‌سازی بسیار خوبی در سطح جامعه منجر خواهد شد و در حال پیگیری بهترین و اثربخش‌ترین فرآیند ها برای احداث نیروگاه‌ها هستیم.

    در پایان این نشست، دکتر خدایی پیشنهاد ایجاد یک تالار ویژه برای تکریم سرمایه‌گذاران نیروگاه‌های خورشیدی را مطرح کرد و افزود: پیشنهاد می‌کنم یک تالار ویژه برای تکریم سرمایه‌گذاران ایجاد شود تا قراردادهای آن‌ها در آنجا منعقد شودو این اقدام خود باعث جذابیت بیشتر برای جذب سرمایه‌گذاران خواهد شد.

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید