×
جدیدترین‌‌ها

دوچرخه‌سواران بدون حامی

  • کد نوشته: 157358
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
  • در حال حاضر موتورسواران از هیچ قانونی اطاعت نمی‌کنند و مجری قانون هم آنان را به حال خودشان رها کرده و بعضی از این موتورسواران آن متاسفانه هم برای دیگران و هم خودشان خطرآفرین شده‌اند متاسفانه این عزیزان که تعداد شان هم به دلیل شرایط اقتصادی زیاد شده است به دو ضمن رعایت قانون پیاده‌روها و مسیرهای مخصوص دوچرخه‌سواران را از آن خودکرده و بعضا خطر آفرین هم شده‌اند.
    دوچرخه‌سواران بدون حامی

    نخست نیوز – بیژن قنبری – قوانین راهنمایی و رانندگی کشور از سال 1383تاکنون بیش‌ازحد تحت تاثیر خودرو محوری قرار گرفته است در این میان اول دوچرخه و دوچرخه سواران به‌عنوان وسیله نقلیه موتوری با مسوولیت های سنگین شناخته شده اند درحالی‌که دوچرخه فاقد تجهیزات  سقف و حفاظتی  لازم بوده و دوچرخه سواران (به ویژه کودکان) از آسیب پذیرترین گروه ها در ترافیک شهری محسوب می‌شوند . چالش حق تقدم در تقاطع ها نحوه تشخیص حق تقدم در تقاطع ها (که صرفا بر اساس عرضه خیابان صورت می‌گیرد) و عدم برخورد مقتضی با رانندگان متخلف که بدون ایست کامل با سرعت غیرمجاز بالای 10 کیلومتر از تقاطع ها او عبور می کنند موجب افزایش تصادفات در نقاط کشور شده است.

    محمود ناصری دبیر هیات دوچرخه سواری استان در گفتگوی تلفنی در این خصوص می‌گوید با آن ها از اداره محترم راهنمایی و رانندگی درخواست کردیم با اجرای قوانین جلویی حوادث خطرناک و ایجاد معلولیت ها را در جامعه بگیرند اما این گروه به حال خود رها شده و همچنان خطر آفرین هستند ناصری در ادامه تصریح کرد برخی از موتورسواران حتی برای دوچرخه سواران مزاحمت ایجاد کرده و با آنان برخورد می‌کنند.

    با کمی اجرای قوانین و برخورد خوب و قانونی با آنان می‌توانیم جامعه‌ای پویا و در حال رشد داشته باشیم  و در فضایی بدون خطر همگی در کنار هم زندگی کنیم  حاضر با فرهنگ  و کلاس‌های آموزشی اکثر کشورهای شرق آسیا با جمعیت بالای موتور سواران  هم زندگی می‌کنند  خطری آنان را تهدید نمی‌کند  و اما آخرین درخواست از ریاست محترم پلیس راهنمایی و رانندگی  جناب سید تیمور حسینی تردد موتور سواران در پیاده‌روها و خطوط آبی مخصوص دوچرخه سواران  نظارت بیشتری صورت پذیرد  و حتی از خودروهایی  که در این مسیرها پارک می‌کنند  جلوگیری شود  آنگاه از حقوق دوچرخه سواران به ویژه کودکان و عابران پیاده  به درستی  و فرهنگ ترافیک ایمن  و مسوولانه در کشور نهادینه گردد.

    برچسب ها

    سایر اخبار

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.