×
جدیدترین‌‌ها

تبدیل فعالیت‌های شهری به جایزه؛
جشنواره “مهرِ شهرمن” در مشهد آغاز شد

  • کد نوشته: 159842
  • ۳۱ شهریور ۱۴۰۵
  • مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد با اشاره به آغاز جشنواره "مهرِ شهرمن"در اپلیکیشن شهرمن این اقدام را گامی مهم در همراهی دانش آموزان و دانشجویان در ایجاد پیوند میان خدمات دیجیتال شهری و نیازهای روزمره عنوان کرد.
    جشنواره “مهرِ شهرمن” در مشهد آغاز شد

    به گزارش  نخست نیوز – محمدرضا سمیعی با اعلام این خبر گفت: در این جشنواره،کاربران از طریق فعالیت در اپلیکیشن «شهرمن» با کسب امتیاز، می توانند در قرعه کشی جوایز ارزشمندی نظیر گوشی هوشمند، دوچرخه، اسکوتر برقی و یک سال تردد رایگان در حمل‌ونقل عمومی شرکت کنند.


    وی افزود: این جشنواره که از ۲۵ شهریور آغاز و تا ۱۵ مهر ماه ادامه دارد، بر پایه تعامل هوشمندانه شهروندان با خدمات دیجیتال شهرداری
    طراحی شده است؛ در این راستا کاربران می‌توانند با انجام فعالیت‌های روزانه در اپلیکیشن و کسب امتیاز در قرعه‌کشی نهایی شرکت کنند.
    مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری
    مشهد عنوان کرد: جشنواره “مهرِ شهرمن” اقدامی ارزشمند در راستای ایجاد پیوند میان خدمات دیجیتال شهری و نیازهای روزمره خانواده‌های
    دانش‌آموزی و دانشجویی در آستانه سال تحصیلی جدید است.
    سمیعی در ادامه افزود: هدف اصلی در این جشنواره، تسهیل دسترسی شهروندان به خدمات هوشمند است؛ همچنین از طریق سیستم امتیازدهی هوشمند، کاربران می‌توانند با استفاده از رفتارهای امتیازی مختلف و کسب امتیاز از جوایز مختلفی بهره‌مند شوند.
    وی به رفتارهای امتیازی در اپلیکیشن شهرمن اشاره کرد و گفت: در این راستا شهروندان می توانند با بازدید روزانه از بخش‌های «شهرمن» و «باشگاه شهروندی» تا سقف ۱۵ امتیاز در هفته کسب کنند.
    مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد عنوان کرد: احراز هویت سطح سه ۲۰۰ امتیاز، ثبت «من‌کارت» ۱ امتیاز، ثبت نام در شهرمن ۱۵۰ امتیاز، استفاده از «من‌کارت» در اتوبوس و مترو هر تراکنش ۱ امتیاز و خرید بلیت‌های تک‌سفره قطارشهری و BRT از طریق اپلیکیشن نیز یک امتیاز را شامل می شود.
    سمیعی عنوان کرد: همچنین با شرکت در مسابقات پرسشنامه‌های روزانه و ارائه پاسخ صحیح 200 امتیاز برای شهرندان منظور خواهد شد؛
    در کنار آن استفاده از دوچرخه‌های اشتراکی هر ۳۰ دقیقه ۱ امتیاز را دارا می باشد.
    به گفته وی همچین شهروندان می توانند با استفاده از امتیازهای کسب شده در باشگاه روزانه از گردونه شانس (روزانه یک بار) در باشگاه
    شهروندی استفاده کرده و شانس خود را جهت کسب جوایز امتحان نمایند.

    برچسب ها

    سایر اخبار

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.