آبان 4, 1402 | 1:22 ق.ظ
82808

باهنر و صدر: دولت اعلام نیاز کند نظر مجمع تشخیص درباره FATF تغییر می کند

نخست نیوز : محمد صدر: اگر رئیسی از تصویب FATF دفاع کند، مجمع همکاری می کند

سیدمحمد صدر هم در این باره گفت: مدت هاست که موضوع FATF در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح نشده است، اما من شخصا در رابطه با این موضوع همچنین برجام با آقای رئیسی صحبت کردم و گفتم که اگر این دو مسئله حل نشود نمی توانید اقتصاد کشور را راه بیندازید که به تبع مشکلات اقتصادی بیشتر می شود و فشار بیشتری به مردم می آید، از سویی بار آن به دوش شما میفتد که رئیس جمهور هستید.

وی با اشاره به پاسخ ابراهیم رئیسی به این اظهارات، تصریح کرد: من حس می کنم ایشان هم این نظرات را قبول دارد و گفتند آن زمان که مذاکرات احیای برجام مطرح بود، اعلام کردم طوری مذاکره کنید تا نتیجه بخش باشد و مذاکره برای مذاکره نمی خواهیم. اما به هرحال در عمل اینطور نشده است.

این فعال سیاسی با بیان اینکه فکر می کنم فاصله ای بین ذهن و عمل و وجود دارد، افزود: آقای رئیسی در گذشته موافق تصویب FATF نبود اما اگر ایشان اکنون به عنوان رئیس جمهور به طور رسمی از تصویب آن دفاع و اعلام کند که چه مشکلاتی به عنوان رئیس دولت دارد، من هم فکر می کنم این موضع گیری سبب همکاری اعضای مجمع می شود.

منبع رکنا 

راسا موتور

دیدگاهتان را بنویسید