شهریور 13, 1402 | 8:44 ق.ظ
77151

از ترویج ملی و بین‌المللی کشتی با چوخه قاطعانه حمایت می‌کنم

نخست نیوز : حسین فیضی – دکترکیومرث هاشمی سرپرست وزارت ورزش وجوانان دردیدار با پیشکسوتان ورزش خراسان رضوی با اشاره به تو جه بسیار جدی مقام معظم رهبری  حمایت قاطع  خود را در امر بسط و ترویج کشتی باچوخه بصورت ملی وبین المللی اعلام کرد.

وی با اشاره به اصالت این رشته گفت: این سنت دیرین وکهن پهلوانی دراستان های خراسان رضوی ، شمالی وجنوبی و درسایر نقاط کشور بیش از ۹ میلیون نفر جمعیت ، مخاطب و طرفدار دارد.

دکترهاشمی دربخشی ازسخنان خود ازسفرقریب الوقوع خود درهفته تربیت بدنی به مشهدمقدس و با دعوت از عالی ترین مقامات کشور خبرداد تا مُهر تأیید بر عزم و اراده وزارت ورزش برتوجه بیش ازپیش ترویج کشتی با چوخه باشد.

وی اظهار امیدواری کردپیشنهاد برگزاری مسابقات کشتی باچوخه یادواره سردار شهیدقهرمان و پهلوان کشتی با چوخه محمدحسن نظرنژاد (بابانظر) با شکوه واستقبال همیشه طرفداران و چوخه کاران در مشهدمقدس برگزار شود.

سرپرست وزارت ورزش وجوانان در را بطه با درخواست حمایت ازتولید فیلم و مستند آموزش فنون و تکنیک های کشتی باچوخه که بیش از ۱۰ سال از آغاز فیلمبرداری آن     می گذرد گفت: یکی  ازراههای مهم آگاهی بخشی علاقمندا ن  و ترویج  این رشته درکشور و در دنیا انتقال دانش و آموزش ویژگی هایی ارزشمنداین آیین پهلوانی خطه پهلوان پرورخراسان بزرگ است .

شایان‌ذکر است در این دیدار صمیمی آقایان حسین فیضی پیشکسوت و کارشناس، دکتر روح‌الله رمضانی معاون دفتر فرهنگی وزارت ورزش و جوانان، استاد علی مونسی پیشکسوت و مهندس جعفرکلاته رئیس انجمن کشتی با چوخه شهرستان مشهد نیز پیرامون ایجاد زیرساخت‌ها و ضرورت گسترش این رشته ورزشی بومی و همگانی در سطح کشور و دنیا مطالبی را بیان و درخواست‌هایی را ارایه نمودند.

راسا موتور

دیدگاهتان را بنویسید