شهریور 2, 1402 | 9:56 ق.ظ
75853

مدیران متولیان تعلیم و تربیت هستند

به گزارش نخست نیوز مدیرکل آموزش و پرورش استان در این مراسم گفت: تنها یک بُعد متعلق به آموزش است و دیگر بعدها به برنامه های پرورشی، تربیتی و شخصیت سازی اختصاص می یابد. ما باید برای دانش آموزان در کنار آموزش و تعلیم و تربیت، به حرفه آموزی، تربیت بدنی و دیگر برنامه ها بپردازیم؛ متأسفانه درحال حاضر تمامی جوامع انسانی از افرادی که به خودسازی و خودشناسی دست پیدا نکردند، رنج می برند.

امیر شوشتری افزود: شما مدیران متولیان تعلیم و تربیت هستید؛ تنها کسی می تواند در این عرصه موفق عمل کند، که نگاه تربیتی، احساس مسئولیت و تلاش برای انجام رسالت شخصی در پرورش آینده سازان این مرز و بوم داشته باشد؛ قطعا نیت ها، درست کننده کارها است.

وی بیان کرد: ما در اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تمام تلاشمان را در جهت هموارسازی مسیر انجام کارها و فراهم کردن بسترها می کنیم. امیدواریم دولت بتواند وظایف خود را در قبال قوانین ذکرشده در رابطه با مدارس غیردولتی به خوبی انجام دهد.

خبرنگار: سیده بهجت موسوی مقدم

راسا موتور

دیدگاهتان را بنویسید