اردیبهشت 11, 1402 | 0:47 ق.ظ
65713

فیلم جدید بهروز افخمی

به گزارش نخست نیوز ، بهروز افخمی با ثبت درخواست صدور پروانه ساخت برای فیلم سینمایی «صبح اعدام» پیش تولید آن را شروع کرده است. این کارگردان به ایسنا خبر داد که در حال حاضر روخوانی فیلمنامه را با بازیگران آغاز کرده‌اند و از آنجا که نیاز است روخوانی تکمیل و تمرین‌ زیادی انجام شود تا کار به پختگی برسد احتمالا فیلمبرداری را تابستان امسال شروع خواهند کرد.

مادر و پسر اردیبهشت ماهی

آتیلا پسیانی، دهم اردیبهشت ماه ۶۶ ساله می‌شود، هنرمندی که چندین چهره جوان و توانمند را به جامعه هنری معرفی کرده است. به همین مناسبت کانون کارگردانان تئاتر ایران برنامه‌ای را با عنوان نکوداشت این هنرمند برگزار می‌کنند. ایسنا هم به همین بهانه، برآن شد که چند خطی از این بازیگر و زندگی حرفه‌ایش بنویسد.

مادر او هم متولد اردیبهشت ماه بود، زنده یاد جمیله شیخی. مادر و پسر هر دو اردییهشت ماهی هستند؛ هر دو بازیگر و اتفاقا خصوصیات اخلاقی مشابهی هم بینشان دیده می شود. از آن دسته هنرمندانی که ترجیح می دهند، هنرشان گویای حرفشان باشد. کافی است نامشان را در فضای مجازی جستجو کنید تا با معدود تصاویر و گفت وگوهایی که از آنها پیدا می کنید، تا حدودی به این وجه تشابه برسید.

این دو هنرمند کار مشترک هنری چندانی با هم نداشتند. با این همه نقل است از آتیلا پسیانی که مادرش سال ۱۳۷۰ در نمایشی به نام «آئورا» که خود کارگردانی می کرد، برای اولین بار به پسرش افتخار داده بود که به روی صحنه برود و به تعبیری با او همکاری کند و بازیگرش باشد.

چند خبر سینمایی کوتاه

در ادامه، فهرست ۱۱ اثر بخش مسابقه جشنواره معتبر و بین‌المللی انیمیشن انسی فرانسه با حضور انیمیشن «آژیر» ساخته سپیده فارسی اعلام شد. انیمشن «آژیر» ساخته سپیده فارسی سینماگر ایرانی و محصول مشترک فرانسه، آلمان، لوکزامبورگ و بلژیک، یکی از ۱۱ اثر بخش مسابقه اصلی شصت و سومین جشنواره بین‌المللی انیمیشن انسی انتخاب شده است.

از اخبار جالب سینمای جهان نیز این بود که «جک نیکلسون» بازیگر مطرح آمریکایی پس از دو سال غیبت برای نخستین بار برای تماشای مسابقه بسکتبال تیم محبوبش «لس آنجلس لیکرز» دیده شد.

«اوا گرین» بازیگر هالیوودی نیز در یک دعوای حقوقی با تهیه‌کنندگان یک فیلم که هرگز ساخته نشد پیروز شد و یک میلیون دلار دستمزد دریافت می‌کند.

بازیگرانی که در بستر بیماری هستند

محمد فیلی ـ هنرمند پیشکسوت کشورمان ـ که مدتی است در بیمارستان بستری است، روز شنبه تحت عکمل جراحی قرار گرفت و به مخاطبان خود گفت: از مردمی که عاشقانه دوستشان دارم می‌خواهم برایم دعا کنند.

همچنین اعلام شد که شکرخدا گودرزی، نمایشنامه‌نویس و کارگردان تئاتر به دلیل گرفتگی عروق قلب باید در بیمارستان بستری می‌شود.

در ادامه خبر رسید که گروه اجرایی نمایش «لانگ شات» به کارگردانی محمدرضا مالکی شامگاه جمعه هشتم اردیبهشت ماه از عزت الله رمضانی‌فر بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون که به تازگی به سوگ دخترش نشسته قدردانی کرد.

عکسی که «رحمت خروس‌باز» منتشر کرد!

در حوزه رسانه، اظهارنظر اخیر پیمان جبلی درباره «پایتخت» مبنی بر اختلاف نظر بین عوامل سریال و در ادامه واکنش‌ برخی به این مطلب، پرونده سریال پربیننده تلویزیون را که به نظر می‌رسید مختومه اعلام شده، بار دیگر به جریان انداخت.

با این وجود به تازگی هومن حاجی عبداللهی از بازیگران «پایتخت» با انتشار تصویری از دورهمی عوامل این سریال اظهاراتی مبنی بر اختلاف نظرها را بهانه ای بیش نداشته و عنوان کرده است: این هم از ما. یک خانواده‌ایم بدون کوچکترین مشکل و مسئله ای در کنار هم. مشکل از ما نیست.

پخش سریال‌های جدید و قدیمی

همچنین اعلام شد که دو سریال «دلدار» ساخته برادران محمدی و «جواهری در قصر» از تلویزیون باز پخش می‌شوند و این‌که مجموعه طنز «چشم‌بندی» در حال آماده‌سازی برای تولید فصل دوم است. فصل اول این سریال دی ماه ۱۴۰۱ روی آنتن رفت.

منوچهر هادی نیز بعد از تجربه ساخت سریال «نیسان آبی» و پیشتر از آن مجموعه‌هایی از جمله «عاشقانه»، «دل» و «گیسو» و در حالی که از نگارش ساخت فصل دوم «نیسان آبی» خبر داده بود، به‌تازگی سریال جدیدی با عنوان «نیوکمپ» را در شبکه نمایش خانگی رو کرد. اعلام شده است سریال «نیوکمپ» قرار است به‌زودی از شبکه خانگی و پلتفرم فیلیمو پخش شود.

از کنسرت‌ها چه خبر؟

از سویی گزارشی از کنسرت‌های پایتخت داشتیم؛ کنسرت‌ها بعد از وقفه‌ای که ایجاد شده بود همچنان تنها در ژانر پاپ برپا می‌شوند. برگزاری کنسرت‌های حضوری در سایر ژانرها به‌خصوص موسیقی ایرانی از مدت‌ها قبل ـ حتی پیش از شیوع ویروس کرونا ـ با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو بود و تنها تعدادی چهره در این ژانر به سبب بهره بردن از اسپانسر یا شهرت بیشتر، امکان برگزاری کنسرت را داشتند.

علیرضا طلیسچی که از ابتدای اردیبهشت‌ ماه تور خود را آغاز کرده، قرار است در کشور استرالیا روی صحنه برود و چندین اجرا برگزار کند. بر این اساس، این خواننده نهم و دهم اردیبهشت‌ماه در سالن آمفی تئاتر گنبد کاووس روی صحنه می‌رود. طلیسچی همچنین در روزهای سوم و دهم تیر ماه به ترتیب در شهرهای سیدنی و ملبورن کنسرت خواهد داشت.

تماشاگر این نمایشگاه‌ها باشید

نمایشگاه «نو نگاره‌های نستعلیق» بنفشه مصری‌پور در آستانه هفته دوم اردیبهشت‌ ماه در مجموعه فرهنگی آسمان گشایش یافت. این نمایشگاه که شامل ۳۷ اثر است با حضور جمعی از استادان و علاقمندان به فرهنگ و هنر عصر روز جمعه ـ هشتم اردیبهشت ماه ـ افتتاح شد.

همچنین نمایشگاه‌های «رد پا» و «هایپر رئالیسم: از تصویر تا واقعیت» قرار است در موزه هنرهای معاصر افتتاح شوند. «رد پا» درنگی بر مراوده هنرمند و جهان پیرامون آن و «هایپر رئالیسم: از تصویر تا واقعیت» مروری بر آثار پست مدرن گنجینه موزه هنرهای معاصر خواهد بود.

ایستگاه پایانی یازدهمین دو سالانه ملی نگارگری

مراسم اختتامیه یازدهمین دوسالانه ملی نگارگری ایران شنبه، نهم اردیبهشت ماه در سالن سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد. یازدهمین دوسالانه ملی نگارگری ایران با نمایش ۲۲۱ اثر منتخب از ۱۵۲ هنرمند در گرایش‌های تذهیب، نگارگری، گل و مرغ و طراحی نگارگری، از ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ در موسسه فرهنگی هنری صبای فرهنگستان هنر برپا شده بود.

راسا موتور

دیدگاهتان را بنویسید