×
جدیدترین‌‌ها

«مردم سازی» حلقه مفقوده بهزیستی خراسان رضوی

  • کد نوشته: 155331
  • ۲۵ تیر ۱۴۰۵
  • مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی همزمان با فرا رسیدن چهل و هشتمین سالگرد تاسیس سازمان بهزیستی با شعار «بهزیستی در کنار مردم»در جمع خبرنگاران مطرح کرد: هدف بهزیستی ارائه خدمات تخصصی،حمایتی و بازپروری به اقشار آسیب پذیر،معلولان،توان خواهان و کودکان بی سرپرست است تا در تمامی عرصه ها در کنار جامعه باشد.
    «مردم سازی» حلقه مفقوده بهزیستی خراسان رضوی

    نخست نیوز – مجید خروشی– مهدی برجی «مردم سازی» را حلقه مفقوده بهزیستی خراسان رضوی ذکر کرد.
    وی در این نشست که با حضور معاونان و مدیران بهزیستی خراسان رضوی برگزار شد با اشاره به گزارش جامعی از عملکرد یک ساله بهزیستی استان از رشد ۱۹۵ درصدی مشارکت مردمی خبر داد و گفت: با تلاش کارشناسان حوزه های تخت پوشش موفق به ایجاد ۴ هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی در جامعه هدف شدیم.
    مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی در ادامه این نشست یادآور شد:در حال حاضر بیش از ۲۵۴۱ کودک تحت پوشش این سازمان قرار دارند که از این تعداد، ۱۶۱ کودک نیازمند درمان‌های شدید هستند، و حمایت‌های ویژه‌ای برای کودکانی که پدر و مادرشان درگیر اعتیاد هستند یا متارکه کرده‌اند، انجام می‌شود. یکی از اولویت‌های این نهاد، باز پیوند زیستی کودکان با خانواده‌هایشان است.
    به گفته برجی در حوزه مراکز روزانه، سه مرکز در مشهد مقدس افتتاح شده است که مخصوص کودکان بد سرپرست است؛ این کودکان در طول روز در این مراکز نگهداری می‌شوند و آموزش و توانمندسازی می‌گیرند، و شب‌ها به آغوش خانواده‌ بازمی‌گردند. این طرح، به عنوان پروژه پایلوت در کشور اجرا می‌شود. که در سال گذشته، بیش از ۵۸۹۲ پرونده فرزندخواندگی مجدداً پایش و ارزیابی شده است، و در نتیجه، ۵۲۶ کودک به فرزندخواندگی سپرده شده‌اند. همچنین، ۴۰ کمیته فرزندخواندگی در استان برگزار شده و صدها جلسه آموزشی برای خانواده‌ها برگزار شده است. از این تعداد، ۳۹ خانواده کودک نیازمند درمان را پذیرش کرده‌اند.
    برجی یاد آورشد:در حوزه حمایت از خانواده‌ها، سازمان بهزیستی در سال گذشته حدود ۴۵۰۰ کودک خانواده‌های دارای حمایت‌های مالی، روانی و تحصیلی را تحت پوشش قرار داده است. همچنین، بیش از ۲۰۵۰۰ زن سرپرست خانوار و ۶۹۷۷ دانش‌آموز در این طرح‌ها مشارکت دارند. ۵۶ کودک از خانواده‌های بدسرپرست مجدداً وارد چرخه تحصیل شده‌اند. در حوزه سلامت روان، غربالگری رایگان سرطان و بیماری‌های دیگر انجام شده است، که منجر به شناسایی ۱۷۹ نیازمند درمان شد. همچنین، مرکز مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ با بیش از ۲۶ مشاور متخصص دانشگاهی و رایگان، در حال ارائه خدمات است، و در سال گذشته، نزدیک به ۹۹۲۰۰ جلسه مشاوره برگزار کرده است. که بیشتر تماس‌ها مربوط به مشکلات خانوادگی و تعارضات زناشویی بوده است.
    درپایان این نشست مدیر کل بهزیستی به همراه معاونان به سوالات خبرنگاران پاسخ داد که مهمترین سوالات در حوزه سلامت و مراقبت از مددجویان در برابر حوادثی از قبیل خودکشی بود ومهدی برجی در این رابطه ضمن پاسخ جامع عنوان کرد: نقطه کور در مراکز تحت پوشش بهزیستی استان نداریم و تمامی مراکز با نصب دوربین های مداربسته رصد می شود و در صورت بروز تخلف ضمن بررسی دقیق با متخلفان به شدت برخورد میشود.

    برچسب ها

    سایر اخبار

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.