×
×
جدیدترین‌‌ها

افزایش نجومی قبوض برق
شهروندان: چرا قطع برق 4 ساعته قبض میلیونی صادر می‌ شود؟

  • کد نوشته: 135014
  • ۰۸ شهریور ۱۴۰۴
  • اعتراضات گسترده به قبض‌ های میلیونی برق در شهرهای مختلف شدت گرفته است. شهروندان می‌گویند: در شرایط قطعی‌ های روزانه برق، قبوض غیرواقعی صادر می‌شود.
    شهروندان: چرا قطع برق 4 ساعته قبض میلیونی صادر می‌ شود؟

    به گزارش نخست نیوز،

    در هفته‌های اخیر موجی از نارضایتی عمومی نسبت به افزایش شدید و غیرمنتظره قبوض برق در شهرهای مختلف کشور شکل گرفته است. شهروندان می‌گویند قبض‌هایی که تا یکی دو ماه پیش کمتر از 100 هزار تومان بود، اکنون به 800 هزار تا یک میلیون تومان رسیده است یا قبض برق 2 میلیون تومان به 7 میلیون تومان رسیده است.

    این اعتراضات تنها محدود به تهران نیست و در استان‌های مختلف نیز ادامه دارد. در شاهین‌شهر استان اصفهان، شهروندان نسبت به قبوض غیرواقعی اعتراض کردند؛ یکی از معترضان گفته است در حالی که به دلیل اشتغال در خانه حضور ندارد، قبضی میلیونی برایش صادر شده است.

    دیگری نیز با گلایه از قطعی‌های مکرر برق اظهار داشته: «وقتی روزی 4 ساعت برق نداریم، چطور قبض میلیونی برای ما صادر می‌شود؟»

    در ادامه این اعتراضات، صبح روز دوشنبه 3 شهریور 1404، یک خبرنگار هنگام تهیه گزارش مردمی از اداره توزیع برق شاهین‌شهر با ممانعت و برخورد فیزیکی عوامل حراست و دستور مجید مشفقی، رئیس این اداره مواجه شد. این خبرنگار در جریان درگیری آسیب دید، لباسش پاره شد و با تهدیدهای لفظی روبه‌رو گردید.

    این اقدام در حالی صورت گرفت که خبرنگاران به‌عنوان چشم و گوش جامعه وظیفه دارند مشکلات مردم را پیگیری و منعکس کنند. جلوگیری از فعالیت رسانه‌ای و برخورد خشونت‌آمیز با خبرنگاران، نقض آشکار حقوق شهروندی و آزادی رسانه‌ها محسوب می‌شود.

    کارشناسان معتقدند بی‌شفافیتی در محاسبه تعرفه‌ها، مدیریت ناکارآمد و قطعی‌های مکرر برق عامل اصلی اعتراضات مردمی است و انتظار می‌رود وزارت نیرو هرچه سریع‌تر در این زمینه توضیح شفاف ارائه دهد.

    منبع رکنا

    برچسب ها وزارت نیرو

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *