به گزارش نخست نیوز ، حسین عبدالله زاده،مشاورعالی شهردار مشهد و شهردار منطقه ثامن:
اجرای روکش آسفالت در معابر مختلفی از جمله خیابان شهید محسن کاشانی به متراژ ۳هزار مترمربع و کوچه حوض امیر به متراژ یک هزار و ۵۰۰ مترمربع اجرا شد.
همچنین عملیات روکش مکانیزه آسفالت خیابانهای آیتالله واعظزاده و آیتالله بهجت ۲۳ جمعاً به متراژ تقریبی ۳۵۰۰مترمربع تا تاریخ ۱۸ فروردین امسال بهصورت کامل انجام شده است
این عملیات با تامین اعتباری بالغ بر ۱۰۵میلیارد ریال، در معابر اولویت دار سطح منطقه ثامن از نظر درخواست های شهروندی و نیز بررسی کارشناسان،از ابتدای سال آغاز و بخشی از آن با موفقیت به پایان رسیده است.
شایان ذکر است عملیات لکه گیری آسفالت در قالب برنامههای استقبال از بهار و نیز ادامه اجرای نهضت آسفالت ۴میلیون مترمربع از معابر شهری مشهد و نهایتا تا نیمه اول فروردین اجرا شده،که جهت رفاه حال شهروندان بیشتر این عملیات شبانه صورت گرفته است.
دیدگاهتان را بنویسید