×
×
جدیدترین‌‌ها

سرمایه گذاری در تولید

  • کد نوشته: 122187
  • ۰۲ فروردین ۱۴۰۴
  • رهبری که سال هاست درد کشور که همان اقتصاد سفره های مردم است را شناخته و اقتصاد را در اولویت اول قرار داده سال ۱۴۰۴ را نیز سال حمایت از “ سرمایه گذاری برای تولید” نام نهادند .
    سرمایه گذاری در تولید

    به گزارش نخست نیوز ، اول باید تعریفی جامع از تولید ارائه شود، قلم معتقد است منظور از تولید، ایجاد اشتغال و خلأ ثروت ملی در تمام حوزه های کشاورزی ، دام و طیور ، آبزیان، عمران ، صنعت ، معدن ، صادرات ، واردات (تجارت خارجی) ، توزیع (بازرگانی داخلی اصناف)، گردشگری و هر فعالیتی که به اشتغال و ثروت حلال برای کشور منجر شود است .

    – اما هستند قلم ها و زبان های بسیاری از جمله در مجلس شورای اسلامی و دولت که سرمایه گذاری در تولید را اول در نفت و بعد در بیست درصد تولید ناخالص ملی یعنی صنعت خلاصه و انحصار می کنند که اصلا تعریف صحیحی از تولید مورد نظر مقام معظم رهبری نیست و باید این تعریف و انحصار شکسته شود .

    – البته قلم صنعت مولد و غیر یارانه ای و رقابتی را مهم‌ترین حوزه تولید میداند.

    – قلم در یادداشت بعدی از موانع سر راه سرمایه گذاری و کار آفرینی خواهد نوشت .

    محمدحسین روشنک

    رییس کانون کارآفرینان خراسان رضوی

     

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *