به گزارش نخست نیوز، مصدومیتهای پیاپی مهاجمان استقلال شرایطی ایجاد کرد که آبیها در نیمه دوم بازی با نساجی بدون مهاجم تخصصی به دروازه لوان پولی حمله کنند، علیرضا کوشکی و محمدحسین اسلامی زوج خط حمله آبیها بودند و این در حالی است که پست تخصی این بازیکنان وینگر و هافبک هجومی است.
جوئل کوجو و مسعود جوما در این مسابقه غایب بودند و تنها مهاجم تخصصی استقلال محمدرضا آزادی هم با مصدومیت از ناحیه مچ پا و احساس درد با تصمیم کادرپزشکی و کادرفنی از زمین خارج شد تا روی این بازیکن ریسک نشود و در بازیهای آینده در دسترس کادرفنی قرار بگیرد.
استقلال با پشت سرگذاشتن این روزهای سخت، بازگشت جوئل کوجو اتفاق امیدوارکنندهای بود و این بازیکن قرقیزستانی با حضور در تمرینات گروهی در آستانه دربی خط حمله این تیم را در شرایط بهتری قرار داده، مسعود جوما غایب قطعی استقلال خواهد بود و وضعیت محمدرضا آزادی هم به زودی مشخص خواهد شد، اما استقلال به هرحال در بازی با پرسپولیس کوجو را در اختیار خواهد داشت.
منبع فرارو
دیدگاهتان را بنویسید